27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά πρέπει να αρχίσουμε αντεπίθεση

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά πρέπει να αρχίσουμε αντεπίθεση

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2021 0 922 Views

Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Νέας Σαλαμίνας, ο προπονητής του AΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός αυτός. Κάναμε κάτι σημαντικό. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και βάλαμε δύο γκολ που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια. Ο κόσμος σε κάποιες στιγμές μας βοήθησε πολύ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά πρέπει να ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ όλοι μαζί και από το ματς της ερχόμενης Δευτέρας να αρχίσουμε την δική μας αντεπίθεση. Τελείωσε το παιχνίδι Κυπέλλου και από αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας»
Τι ήταν αυτό που έφερε τη νίκη; «Η ομαδικότητα, το ομαδικό πνεύμα, το μηδέν παθητικό και ο κόσμος που ήταν δίπλα μας παρά το γεγονός ότι είναι πικραμένος».
Για τον τρόπο που πανηγύρισε η ομάδα στο πρώτο γκολ: «Θέλω να βάλω αυτό το κομμάτι το οικογενειακό στα αποδυτήρια. Είναι μια νέα ομάδα. Λείπει η ομοιογένεια και αυτό θα το χτίσουμε με τα αποτελέσματα. Την Δευτέρα παίζουμε στην έδρα μας και είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να αρχίσουμε την δική μας αντεπίθεση. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να χτίσουμε την βελτίωση, στην ομαδικότητα και να χτίσουμε στην αυτοπεποίθηση
Για την κατάσταση των Οκριασβίλι και Κβιλιτάια: «Και οι δύο θα αξιολογούνται μέρα με την μέρα. Ο Οκριασβίλι είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα είναι μαζί μας».
Για το θέμα ενίσχυση: «Γίνεται προσπάθεια και από εμένα και από τον πρόεδρο αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αν δεν βρούμε κάτι θα προχωρήσουμε με τις λύσεις που έχουμε».