27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: Δεχθήκαμε τρία γκολ σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο.Κάποιοι νόμισαν πως τελειώσαμε την δουλειά μας με την πρόκριση…

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: Δεχθήκαμε τρία γκολ σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο.Κάποιοι νόμισαν πως τελειώσαμε την δουλειά μας με την πρόκριση…

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2021 0 2223 Views

Οι δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από τον Άρη.

-Αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Είναι δύσκολο να ξεκινάς με 3-0 και να προσπαθείς να το ανατρέψεις. Είπαμε αρκετές φορές ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια φέτος. Αυτές οι ομάδες που ήρθαν από την 2η κατηγορία δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εμείς σε δέκα λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ σαν να μην υπάρχουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά προσπαθήσαμε, είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες να βάλουμε το τρίτο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν έχει σημασία με ποιο παίζεις. Αν δεν δώσεις όλες τις δυνάμεις, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις”.

-Είσαστε περισσότερο θυμωμένος από το διάστημα που δεν υπήρχατε στον αγωνιστικό χώρο ή ικανοποιημένος για την αντίδραση; “Θυμωμένος είμαι γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πόσα λεπτά παίξαμε ή πόσα λεπτά είχαμε πρόβλημα. Μια ομάδα που θέλει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να παίζει έτσι αμυντικά. Δεν ξέρω, φαίνεται ότι κάποιοι να θεωρούν ότι τη δουλειά μας την κάναμε για φέτος, περάσαμε στους ομίλους. Αλλά έχουμε πει ότι πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αντί να είμαστε σε πολύ καλά ψυχολογικά γιατί πετύχαμε τον στόχο και να χτίσουμε πάνω σε αυτό, δυστυχώς ήδη χάσαμε δυο παιχνίδια στα τρία. Δεχθήκαμε εφτά γκολ. Παίξαμε με πολύ καλύτερες ομάδες από αυτές που παίξαμε εδώ και δεν είχαμε δεχτεί”.

-Τι μπορεί να αλλάξει ώστε να αποφευχθούν τα εύκολα γκολ: “Επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε, αυτό θα το αλλάξει, τίποτε άλλο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε αλλά ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Τα προβλήματα τα είχαμε από την αρχή, σιγά σιγά φαίνονται και αυτά μέσα στο γήπεδο. Περιμέναμε ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση”