1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και το καλύτερο δυνατό

ΜΠΕΡΓΚ:Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και το καλύτερο δυνατό

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2021 0 1384 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη από τον προπονητή της Ομόνοιας, Χέννιγκ Μπεργκ ενόψει Καραμπάκ.Οι δηλώσεις του Νορβηγού:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Παίζουμε εντός έδρας και είναι πολύ καλό για μας να αγωνιζόμαστε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις», είπε αρχικά και ακολούθως ρωτήθηκε αν θα παίξει με τριάδα πίσω στην άμυνα ως εξής: «Αλήθεια θες να απαντήσω “ναι” ή “όχι” σε αυτήν την ερώτηση;».

«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ξέρουμε ότι αν το κάνουμε οι πιθανότητες μας για πρόκριση θα αυξηθούν. Κάθε παιχνίδι είναι τρεις βαθμοί. Αν θες να προκριθείς πρέπει να κερδίσεις τα εντός έδρας παιχνίδια σου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι καλό να κερδίζεις στην έδρα σου. Όπου κι αν αγωνιζόμαστε προσπαθούμε να κερδίζουμε. Η Καραμπάχ απέκλεισε την ΑΕΛ και πήρε ισοπαλία στην έδρα της με τη Βασιλεία. Είναι μία καλή ομάδα και αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και το καλύτερο δυνατό και αν τα καταφέρουμε θα έχουμε προοπτική για τη συνέχεια», είπε ακολούθως.

Κληθείς να αναφερθεί στη δυναμικότητα των ομάδων στον όμιλο συγκριτικά μέ πέρυσι, είπε: «Ήταν πιο ψηλό το επίπεδο στο Europa League, αν το δούμε και από τα πρωταθλήματα που προέρχονταν οι ομάδες. Η Γρανάδα ήταν από τη La Liga για παράδειγμα. Κάποιες φορές όμως, κερδίζεις ομάδες που είναι καλύτερες από σένα. Ο όμιλος που είμαστε τώρα, είναι κοντά στο επίπεδό μας. Η Βασιλεία είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Σίγουρα η Βασιλεία και η Καραμπάχ είναι πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη, εμείς θα προσπαθήσουμε για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

«Κάποιες φορές η εξέλιξη των αγώνων διαμορφώνεται μέσα από το παιχνίδι και μπορείς να έχεις μία έξτρα ποιότητα κάποιες όχι. Είναι μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Ψάχνουμε να βρούμε αυτήν την αγωνιστική μας συνέχεια. Δεν είναι η στιγμή τώρα να τους αναλύσω, έχουμε ένα καλό ρόστερ με ποιότητα και όσο ψάχνουμε το συντονισμό μας και παίζουμε όλοι μαζί θα γινόμαστε καλύτεροι, θα φτιάχνουμε ευκαιρίες και θα παίρνουμε νίκες», πρόσθεσε και συνέχισε όσον αφορά στον κόσμο:

«Για παράδειγμα πέρσι ήταν λυπηρό, νιώθαμε τα συναισθήματά τους που μας έβλεπαν από την τηλεόραση. Με την Άντβερπ ήταν τοπ. Οι παίκτες αισθάνονται διαφορετικά με τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος».

Αν θεωρεί πως έχει καλύτερο ρόστερ από πέρσι η Ομόνοια: «Έχουμε καλύτερο ρόστερ αυτή τη σεζόν. Δεν υποτιμάμε τη νίκη επί της Άντβερπ, ούτε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Ούτε την εμφάνισή μας στο Βέλγιο, που παρόλο που χάσαμε, κάναμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλή ομάδα επειδή έχουμε μία ήττα και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα».