15 Μαΐου, 2024
  • 15 Μαΐου, 2024

Γκεντ – Ανόρθωση (19:45):Μάχη για ότι καλύτερο

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2021 0 687 Views

Με εκτός έδρας αποστολή συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Ανόρθωση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Για το δεύτερο όμιλο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, θα φιλοξενηθεί από τη Γκεντ που ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο KAA Gent Stadium. Θα αρχίσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον κύκλο της προετοιμασίας της με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δώσει νέα ώθηση για τη συνέχεια. Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας. 

Όπως και στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Παρτιζάν, έτσι και απόψε κόντρα στη Γάνδη, η Aνόρθωση δεν θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο. Ένα θετικό αποτέλεσμα που το χρειάζεται, πέρα από τη βαθμολογική σημασία που έχει στον όμιλο, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη. Συγκεκριμένα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν Καλτσάς και Αντωνιάδης στην άμυνα, με τον Χουσμπάουερ και τον Χριστοδουλόπουλο να παίρνουν θέση στη μεσαία γραμμή.

Την ίδια ώρα, η Παρτιζάν θα φιλοξενήσει τη Φλόρα Ταλίν.

Μέχρι τώρα στον όμιλο:

Ανόρθωση – Παρτιζάν 0-2
Φλόρα Ταλίν – Γκενκ 0-1