6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Με την φόρα του πάει για το 5Χ5 ο Απόλλωνας

By on 1 Οκτωβρίου, 2021 0 1864 Views

Mε άριστη ψυχολογία ο Απόλλωνας με το 4Χ4 στοχεύει σήμερα να συνεχίσει την αλάνθαστη του πορεία. Δεν θα είναι εύκολο με αντίπαλο την ΑΕΚ με την οποία στο Τσίρειο έχει παράδοση με θεαματικά ντέρμπι αλλά κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο οπότε όλοι γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί ιδρώτας και υπομονή για να έρθει το πέμπτο τρίποντο.

Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι δυσκολότερο. Έτσι το βλέπουν και στον Απόλλωνα. Και γνωρίζουν στην ομάδα της Λεμεσού πως είτε εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί μια ομάδα είτε άσχημη, πέραν από ένδεκα ποδοσφαιριστές, καλείται να τεθεί αντιμέτωπη και με τα συναισθήματά της, αφού η ανεβασμένη ψυχολογία και το ακμαίο ηθικό αποτελούν μεν σύμμαχο, αλλά καμιά φορά παρασέρνουν σε… παγίδες.

Ποια θα είναι τα συστατικά λοιπόν απόψε, για να πετύχει ο Απόλλωνας την πέμπτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο (20:00 Cytavision).Ασφαλώς η σοβαρότητα και η πειθαρχία η υπομονή και τρέξιμο. Στοιχεία που τα είχε μέχρι στιγμής στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του και οδήγησαν την ομάδα της Λεμεσού στο απόλυτο 12άρι πόντων και τη διατηρούν στην κορυφή.Για την 11αδα ο Τσόρνιγκερ έχει πολλές επιλογές στα χέρια του έτσι έχει την άνεση να επιλέξει τους 11 αλλά σίγουρα δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ