2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χρυσές αλλαγές για την ΑΕΛ Μάζουρεκ ,Μάιντεβατς.Λύγισαν την ΠΑΕΕΚ με ανατροπή

Χρυσές αλλαγές για την ΑΕΛ Μάζουρεκ ,Μάιντεβατς.Λύγισαν την ΠΑΕΕΚ με ανατροπή

By on 1 Οκτωβρίου, 2021 0 16379 Views

Έγινε ματσάρα στο Μακάρειο που στο τέλος ανέδειξε νικήτρια την ΑΕΛ η οποία έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε μεγάλη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαίντεβατς.
Η ομάδα του Κέρκεζ βρέθηκε να χάνει 1-0 από το πρώτο λεπτό, μέχρι το 64ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ και μέσα σε ένα 15λεπτο κατάφερε να το γυρίσει και να νικήσει με 3-1.
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η ΠΑΕΕΚ πήρε προβάδισμα με τον Γιάνσεν. Η  ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Παπαφώτη στο 19’ και μεγάλη ευκαιρία με τον Τσέποβιτς στο 44’ χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει.
Έκανε τις αλλαγές στο ημίχρονο ο Κέρκεζ, άλλαξε και κάποια άλλα πράγματα στην συνέχεια και το γύρισε το ματς. Στο 64΄ ο Μάζουρεκ με ένα μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Παναγιώτου και έκανε το 1-1, με τον Μαίντεβατς να έρχεται από τον πάγκο και να κάνει το 2-1 στο 78ο λεπτό.
Στο 86’η ΠΑΕΕΚ είχε δοκάρι με τον Νεοφύτου αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάιντεβατς με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΕΕΚ (Μ.Σεργίδης): Παναγιώτου, Έσελινγκ, Ντίας (34′ Νεοφύτου), Δημητρίου, Νάντο (66′ Ενόχ), Χαραλάμπους, Αριστοτέλους (76′ Τίμερμανς), Καπαρτής (66′ Βαρέλα), Γιάνσεν (76′ Κωμοδίκης), Κόσιτς, Κούρος
Στον πάγκο: Μαυρομούστακος, Χατζηκωνσταντή,   Φραγκέσκου

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Σωτηρίου, Σάντος, Μαζάν (58′ Ρέινολντς), Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης (46′ Έουλερ), Ριερά (46′ Μαίντεβατς), Πελέ (64′ Τσάβες), Τόρες (46′ Μάζουρεκ), Τσέποβιτς
Στον πάγκο: Εβόρα, Ντάβερβελντ, Γεωργίου, Νταβόρ,  Αντωνίου, Ριστέφσκι, Μαΐντεβατς, Νικολεττίδης

ΣΚΟΡΕΡ: 1′ Γιάνσεν/64′ Μάζουρεκ,78′ 90+2′ Μαίντεβατς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάνσεν, Καπαρτής, Νεοφύτου/Μαίντεβατς

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Fernandes
 Correia Gustavo
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης