17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: Δεν κάνουμε θαύματα, ήταν απλά μια κακή μέρα. Ψηλά το κεφάλι για όλους, για εμάς, για τους οπαδούς

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: Δεν κάνουμε θαύματα, ήταν απλά μια κακή μέρα. Ψηλά το κεφάλι για όλους, για εμάς, για τους οπαδούς

By on 1 Οκτωβρίου, 2021 0 563 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ανέφερε…

“Συγχαρητήρια την αντίπαλη ομάδα για τη δίκαιη νίκη. Το σκορ μπορεί να είναι λίγο άδικο για εμάς αλλά η νίκη τους ήταν δίκαιη. Είχαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά είχαμε και περισσότερα λάθη. Καταφέραμε να βάλουμε αφέτη πίεση στο τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις μας. Μετά ήρθε το τρίτο γκολ. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε λάθη.

Σε κάποιες στιγμές του αγώνα είχαμε το μομέντουμ να πιέσουμε και με ένα γκολ να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, διότι μετά από ένα καλό διάστημα έρχονταν και κάποια λάθη που έδιναν το δικαίωμα στον αντίπαλο να σπάσει τον ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε στα ατομικά λάθη και στις αποφάσεις, κάποιες φορές στο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να διευκολύνουν τον συμπαίκτη τους και να μην μας βάζουν σε προβλήματα. Υπήρχε το πάθος στο παιχνίδι, οι οπαδοί το αναγνώρισαν και χειροκρότησαν μετά το τέλος. 

Ψηλά το κεφάλι για όλους, για εμάς, για τους οπαδούς. Έχουμε τώρα ένα πολύτιμο διάλειμμα λόγω Εθνικών. Να έρθουν πίσω κάποιοι παίκτες από τραυματισμό. Μετά έχουμε το ντέρμπι με την Ομόνοια. Είμαστε περήφανοι για την δουλειά μας μέχρι στιγμής. Δεν κάνουμε θαύματα, ήταν απλά μια κακή μέρα”. 

Για το πώς εξηγεί τα πολλά ατομικά λάθη και αν έχει ευθύνες και ο ίδιος γι’ αυτό: “Βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας με κάποιες διαγώνιες μακρινές μπαλιές, κάποιες στιγμές παρακρατούσαμε την μπάλα και κάναμε λάθη. Δεν θα άλλαζα κάτι, είναι εύκολο να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Προβήκαμε γρήγορα με την διπλή αλλαγή για να αλλάξουμε κάτι, δεν μας βγήκε. Είχαμε και το απρόοπτο με τον Φάνο χθες, που ήταν πολύ καλός μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και κοιτάμε μπροστά”.