2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΑΓΙΟΥΡΙ: Είναι υπέροχα στην Κύπρο και την Ανόρθωση

ΑΡΑΓΙΟΥΡΙ: Είναι υπέροχα στην Κύπρο και την Ανόρθωση

By on 6 Οκτωβρίου, 2021 0 1394 Views

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Φινλανδίας παραχώρησε ο Πάουλους Αραγιούρι. Ο Φινλανδός στόπερ αναφέρθηκε φυσικά και στην παρουσία του στην Κύπρο, την επιτυχία με την Ανόρθωση να βρεθεί στους ομίλους του Europa Conference, το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τη συνέχεια στην Ευρώπη.
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Πραγματικά είναι υπέροχα στην Κύπρο και την  Ανόρθωση . Νιώθω ικανοποιημένος, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, θέλω να ζήσω νίκες και νέες επιτυχίες με την  Ανόρθωση Η παρουσία στους ομίλους, ήταν η δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας. Αυτή η περίοδος είναι λίγο δύσκολη. Έχουμε δύο νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Πήραμε όμως μία πολύ σημαντική νίκη την Κυριακή κόντρα στο ΑΠΟΕΛ που ελπίζουμε να μας βοηθήσει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Kάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με την Παρτιζάν εντός έδρας, όμως χάσαμε. Μετά παίξαμε στη Γάνδη. Ήταν πολύ καλή ομάδα και το ένιωθες στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και τους αξίζει μία νίκη στην Ευρώπη. Έχουν το όνειρο αυτής της ιδέας και θέλουν να παίξουμε σε όλη την Ευρώπη