7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην τελική ευθεία η αλλαγή μεγαλομέτοχου στην Ομόνοια.Κοντά σε συμφωνία Παπασταύρου-Χριστοδούλου

Στην τελική ευθεία η αλλαγή μεγαλομέτοχου στην Ομόνοια.Κοντά σε συμφωνία Παπασταύρου-Χριστοδούλου

By on 12 Οκτωβρίου, 2021 0 2779 Views

Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και είναι πλέον θέμα χρόνου να προκύψουν τα νεότερα που θα φέρουν τη συμφωνία μεταξύ Σταύρου Παπασταύρου και Τζων Χριστοδούλου.
Ανεπίσημες πληροφορίες, θέλουν τους εκπροσώπους των δύο, να αναλύουν τα πάντα που αφορούν την πιθανή συμφωνία, εξαγοράς του μετοχικού πακέτου από τον Τζων Χριστοδούλου.
Γίνεται μάλιστα λόγος ότι άρχισε η εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων της  Ομόνοιας που αφορά ποδοσφαιριστές και προπονητικό κέντρο, όπως επίσης ανάλυση γίνεται για τους οικονομικούς λογαριασμούς.
Ταυτόχρονα, έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο και πλέον το ζητούμενο είναι να συμφωνηθεί το τελικό χρηματικό ποσό που θα δώσει ο Τζων στον Σταύρο και το οποίο είναι υπό διαπραγμάτευση.
Πληροφορίες οι οποίες διαρρέουν από το εδώ περιβάλλον ( βλέπε από την Κύπρο) του Τζων Χριστοδούλου, θέλουν αρχικά τον κύριο Παπασταύρου να έχει ζητήσει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ αλλά μετά από τις πρώτες διαπραγματεύσεις, είναι εφικτό να καταλήξουν και να συμφωνήσουν στα 26 εκατ. ευρώ.
Σαν χρονικός ορίζοντας για τις τελικές αποφάσεις, υπολογίζεται το πρώτο 10ήμερο Δεκεμβρίου αφού είναι υποχρεωμένος ο Παπασταύρου να εξαντλήσει τα 3.5 χρόνια για να δικαιούται να πωλήσει επίσημα μετοχικό πακέτο.
Εξυπακούεται βέβαια, ότι η πιθανή συμφωνία θα γίνει από προηγουμένως αλλά για να είναι νομότυπη θα πρέπει να περάσει η 30η Νοεμβρίου κατά την οποία συμπληρώνονται τα 3.5 χρόνια από τη συμφωνία που έγινε μεταξύ του σωματείου της  Ομόνοιας και του Σταύρου Παπασταύρου.