2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ώρα για αντεπίθεση το σύνθημα στο ΑΠΟΕΛ.Η πιθανή 11αδα του Σωφρόνη κόντρα στον Εθνικό

Ώρα για αντεπίθεση το σύνθημα στο ΑΠΟΕΛ.Η πιθανή 11αδα του Σωφρόνη κόντρα στον Εθνικό

By on 18 Οκτωβρίου, 2021 0 967 Views

Ώρα για νίκη και καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το σύνθημα στο ΑΠΟΕΛ ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ κόντρα στον Εθνικό Άχνας (19:00 Cablenet Sports 1).
Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιβάλλεται να πάρουν αυτό το παιχνίδι όχι μόνο για να μην πέσουν στην τελευταία θέση (αυτό θα γίνει αν χάσουν), αλλά για να αποτελέσιε την απαρχή για την αντεπίθεση.
Σαφέστατα και η ομάδα του Σωφρόνη είναι το φαβορί αλλά αυτό πρέπει να το δείξει για να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.
Ντε Βινσέντι, Μαγκλίτσα και Νατέλ δεν υπολογίζονται. Για τον Αργεντινό ήταν δεδομένο, για τους άλλους δύο ξεκαθάρισε το σκηνικό στην τελευταία προπόνηση και αποφασίστηκε να μείνουν εκτός αποστολής.
Με βάση αυτά τα αγωνιστικά δεδομένα, η πιθανή 11άδα του Σωφρόνη αναμένεται να αποτελείται από τους Μιχαήλ, (Σκουφέτ), Καρώ, Σάβιτς, Πολυκάρπου, Θεοδώρου, Σαμπάλα, Σόουζα, Ντανίλο, Εφραίμ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.
Αναμένεται να αγωνιστούν στην επίθεση οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια με τον Εφραίμ σε νέο ρόλο πίσω από τους δύο Γεωργιανούς.