2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ:Δεν ξέρουμε από που πλένονται, και από που ξεπλένονται επενδυτές…Το παρακάναμε με την διαιτησία

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ:Δεν ξέρουμε από που πλένονται, και από που ξεπλένονται επενδυτές…Το παρακάναμε με την διαιτησία

By on 19 Οκτωβρίου, 2021 0 1852 Views

Στα πλαίσια των δηλώσεων του στο Super Sport FM 104.0 , ο Κώστας Χριστοδούλου-Καραβίδας, έκανε αναφορά στους επενδυτές στο πρωτάθλημα μας.

Η αναφορά του:

«Έχω άποψη. Θέλω να μιλήσω για να μην παρεξηγηθώ. Είμαστε στη Κύπρο, είμαστε ρομαντικοί, ακόμα αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κάνουμε πρωτάθλημα με 10 Ρώσους; Να δώσουμε και την Δόξα σε Κινέζους ή Ρώσους.

Όλοι ασχολούνται με τον Καραβίδα αν είναι μάνατζερ και έρχονται εκατομμυριούχοι και ρίχνουν εκατομμύρια, και δεν ξέρουμε από που έρχονται, από που πλένονται, και από που ξεπλένονται. Έχει μείνει μια Άχνα του Κίκη Φιλίππου, μια ΠΑΕΕΚ του Κλεάνθη, μια Δόξα του Κώστα του Καραβίδα, μπορεί να πέσουμε κατηγορία και του χρόνου να έρθει ένας Ρώσος.

Αν θέλουμε πρωτάθλημα εκατομμυρίων και να ξεπλένονται χρήματα τι να πω; Είναι ανησυχητικό και κυρίως να ανησυχούν οι μεγάλοι και ας προβληματιστούν και οι ίδιοι. Να διερωτόμαστε για όλους αυτούς που έρχονται και ρίχνουν χρήμα. Μπορεί να είναι θετική η επένδυση κάποιου αλλά αυτό να μην προκαλέσει θέματα διάλυσης στην ομάδα.

Εμείς είχαμε δυο φορές πρόταση αλλά αποφασίσαμε να μην παραδώσουμε διότι η Δόξα δεν ανήκει σε κανένα. Θα πάψει να ονομάζεται Κατωκοπιάς αλλά κάτι άλλο».

Για την ήττα από τον ΑΡΗ: «Να συγχαρούμε τον ΑΡΗ για τη νίκη και αυτή είναι η ομορφιά του ποδόσφαιρου, κοιμηθήκαμε και το χάσαμε. Στην ΔΟΞΑ μάθαμε να μην κλαίμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στην ομάδα γενικότερα και δεν στεκόμαστε στην ήττα. Το παρελθόν είναι  παρελθόν. Στο ποδόσφαιρο μπορείς κατά τη διάρκεια να αδικείσαι αλλά στο τέλος παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»

Για την διαιτησία: «Αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την διαιτησία τότε θα δούμε και καλύτερες μέρες. Ας αφήσουμε του ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους και στο τέλος επαναλαμβάνω θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει. Αν μια ομάδα πνίγεται και κάνει μια επανάσταση τότε να το κάνει και έχει το δικαίωμα αλλά νομίζω ότι το παρατραβήξαμε».