22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Η ευκαιρία μας να πάρουμε βαθμούς

By on 20 Οκτωβρίου, 2021 0 1534 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αυριανού αγώνα της Ανόρθωσης κόντρα στην Φλόρα Ταλίν για τον Conference League.

Για το αυριανό παιχνίδι: «Τρίτο παιχνίδι στον όμιλο. Αν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Παρτίζαν και Γάνδη δεν ήμασταν το φαβορί, εντούτοις πιστεύω ότι έχουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε αύριο και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Δεν υποτιμούμε τη Φλόρα. Κάθε παιχνίδι είναι παιχνίδι που πρέπει να κερδίζεις. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για την Φλόρα να παίζει στους ομίλους, είναι καλή ομάδα. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε αύριο όπως κόντρα στην ΑΕΛ, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Για την Φλόρα: «Είναι μια καλή ομάδα για να παίζεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην χώρα τους, μετά το τελευταίο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι ευκαιρία για μας να πάρουμε βαθμούς. Δεν την υποτιμούμε καθόλου, όμως».

«Αυτό που ψάχνω είναι τους τρεις βαθμούς. Δεν με νοιάζει εάν η ομάδα μου είναι το φαβορί ή όχι. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, τότε έχουμε πρόβλημα».

«Ο Λάφερτι είναι στην αποστολή. Θα δούμε εάν θα είναι στην αποστολή. Ο Κορέια όχι»