2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσπάθησε η Ομόνοια κόντρα στην Βασιλεία αλλά ήταν θέμα διαφοράς επιπέδου(3-1)

Προσπάθησε η Ομόνοια κόντρα στην Βασιλεία αλλά ήταν θέμα διαφοράς επιπέδου(3-1)

By on 21 Οκτωβρίου, 2021 0 4197 Views

Δεύτερη ήττα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ για την Ομόνοια, η οποία στην Ελβετία έχασε με 3-1 από την Βασιλεία.

H Oμόνοια πάλεψε με την στήριξη των οπαδών της , προσπάθησε στον αγώνα και είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ωστόσο έχασε από μια ανώτερη ομάδα

Ο Μίλαρ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό για την Βασιλεία, ενώ ο Γκόμεθ από τα 11 βήματα έκανε το 1-1.

Ο Καμπράλ και αυτός με πέναλτι, έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 41ο λεπτό. Ο Ζεγκρόβα στο 88ο λεπτό τέλειωσε το παιχνίδι όταν έκανε το 3-1 σε μια αντεπίθεση.

Στους 7 βαθμούς Βασιλεία και Καραμπάχ, από ένα έχουν Καϊράτ και Ομόνοια.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 4ο λεπτό ένα σουτ του Λέζιακς έφυγε πάνω από τα δοκάρια, με τους πράσινους να μπαίνουν καλά στα πρώτα στάδια του αγώνα. Μάλιστα 4 λεπτά μετά ο Μιξ έκανε το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, κερδίζοντας νέο κόρνερ.

Παρόλο που η Ομόνοια έδειχνε να πατά καλά, η Βασιλεία στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μίλαρ,  ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, μετά από μια φάση διαρκείας, στην οποία προηγήθηκε δοκάρι.

Στο 22΄ο Ουζόχο μάζεψε το σουτ του Ζεγκρόβα. 3 λεπτά μετά ο Τσέποβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Κέμερτ! Ο Γκόμεθ στο 27ο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1!

Στο 31΄ο Ουζόχο απομάκρυνε σε κόρνερ, ένα δυνατό σουτ από απόσταση. 5 λεπτά μετά ο Νιγηριανός απέκρουσε τετ α τετ του Καμπράλ, με την Βασιλεία στην εξέλιξη να κερδίζει ένα κόρνερ.

Στο 41΄η Φραπάρ έδωσε πέναλτι για χέρι του Γκόμεθ, ο Καμπράλ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1 για την Βασιλεία.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Μπεργκ στην επανάληψη έριξε Κακουλλή, Μπασιρού, Σέχου, Κίκο αποσύροντας Τσέποβιτς, Γκόμεθ, Λέζιακς, Μιξ κάνοντας 4πλή αλλαγή!

Στο 49ο λεπτό ο Ουζόχο με το πόδι έκανε μεγάλη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Μάλες, με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία.

Στο 53ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Βασιλείας σταμάτησε πλασέ του Ντούρις σε μια καλή στιγμή για τους πράσινους. Οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση και έφτιαξαν αρκετές προϋποθέσεις τα επόμενα λεπτά, αφού έψαχναν το 3ο γκολ για να σκοτώσουν το παιχνίδι.

Στο 69ο λεπτό το σουτ του Ντούρις από τα όρια της περιοχής, πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι πράσινοι έχασαν στο 76 τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κίκο βρήκε τον Κακουλλή, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα έξω! Στο 85ο λεπτό ο Ουζόχο με την βοήθεια του δοκαριού έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Εντόγιε, κρατώντας τα ίδια δεδομένα στον αγώνα.

Λίγο μετά ο Ντούρις μπορούσε να σκοράρει, αλλά τον σταμάτησε η άμυνα των Ελβετών. Στο 88΄ο Ζεκγρόβα στην αντεπίθεση έκανε το 3-1 και τέλειωσε το παιχνίδι.

Βασιλεία: Λίντνερ, Λανγκ, Τσέμερτ, Πελμάρ, Ταβάρες, Κασάμι, Φράι (63΄Κιντίγια), Ζεγκρόβα (89′ Στόκερ), Μάλες (89′ Εσπόσιτο), Μίλαρ (71′ Εντογιέ), Καμπράλ (71′ Παλάσιος).

Ομόνοια: Ουζόχο, Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέσγιακς (46′ Κίκο), Λοΐζου (66′ Παπουλής), Γκόμεθ (46′ Μπασιρού), Ντίσκερουντ (46′ Σέχου), Τζιωνής, Ντούρις, Τσέποβιτς (46′ Κακουλλής).

Κίτρινες: – / Γκόμεθ, Μπεργκ

Διαιτητής: Στέφανι Φραπάρ (Γαλλία)

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μίκαελ Μπερσεμπρού (Γαλλία)

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γκουλιάμ Ντεμπάρτ (Γαλλία)

4ος Διαιτητής: Γιόχαν Χάμελ (Γαλλία)