15 Μαΐου, 2024
  • 15 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ώρα για αντεπίθεση. Στην έδρα της θα είναι άλλη Κυρία

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ώρα για αντεπίθεση. Στην έδρα της θα είναι άλλη Κυρία

By on 25 Οκτωβρίου, 2021 0 926 Views

Δεν θα είναι υπερβολικό να προσδώσουμε για την Ανόρθωση τον χαρακτηρισμό του καθοριστικού, του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν και λογικά κανένα ντέρμπι δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο την 7η αγωνιστική για την σημερινή περίπτωση δεν είναι υπερβολή .Οι τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια δεν αφήνουν περιθώρια για νέα ήττα σήμερα στην ομάδα της Αμμοχώστου

Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα (19:00 Cablenet) θα κρίνει πολλά για το άμεσο μέλλον της, αφού θα καθορίσει το πώς θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Είναι ήδη στο -8 από την ομάδα της Λάρνακας, η Ανόρθωση και  δεν έχει καμία άλλη επιλογή πέραν της νίκης, προκειμένου να μειώσει την απόσταση αυτή.

Θα κληθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την στήριξη του κόσμου της  όπως έχει κάνει έως τώρα στον απόλυτο βαθμό τη φετινή σεζόν κι ασφαλώς, να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, αποφεύγοντας τα λάθη των τελευταίων αγώνων.

Χρειάζεται πολύ η Ανόρθωση ένα θετικό αποτέλεσμα σε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να ανέλθει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αμπαρτζουμιάν και Μπουσουλάτζιτς.

Είναι πιθανόν να επιλέξει το σύστημα 3-5-2 ο Γεωργιανός τεχνικός. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Λόρια θα επιστρέψει στο τέρμα και την τριάδα στα στόπερ θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου τρεις από τους Ρισβάνη, Αραγιούρι ,Κορρέα,Αντωνιάδη. Στα άκρα ως μπακ χαφ, θα παίξει δεξιά ο Καλτσάς κι αριστερά o Κορέια ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα των τελευταίων προπονήσεων.

Στη μεσαία γραμμή δεδομένη είναι η παρουσία των Αρτυματά και Χουσμπάουερ, μένει να φανεί αν ο Τιμούρ επιλέξει τον Πόποβιτς να συμπληρώνει την τριάδα ή θα εκπλήξει με Ουάρντα! Στην επίθεση επίσης υπάρχει ερωτηματικό, με Λάζαρο, Ντέλετιτς,  Λάφερτι και Κατσαράβα να διεκδικούν τις δύο θέσεις, αν ο Ουάρντα επιλεγεί για την μεσαία γραμμή.

Όποιοι και να παίξουν θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις με πάθος και συγκέντρωση στα 90΄για να αποφευχθούν τα αβίαστα λάθη που κόστισαν πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια σε βαθμούς στο πρωτάθλημα και χρήμα στην Ευρώπη