5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σπόλιαριτς έκρινε το ντέρμπι. Ο Άρης κέρδισε την ΑΕΛ και σταθερά στα ψηλά

Ο Σπόλιαριτς έκρινε το ντέρμπι. Ο Άρης κέρδισε την ΑΕΛ και σταθερά στα ψηλά

By on 30 Οκτωβρίου, 2021 0 2109 Views

Νέα επιτυχία για τον  Άρης που γουστάρει να κερδίζει και να είναι στην πρώτη εξάδα. Νίκησε και την ΑΕΛ 1-0, ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας έναν βαθμό πίσω από την κορυφή και περιμένει να δει που θα τον βγάλει η 8η αγωνιστική.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά έκανε ένα εξαιρετικό διάστημα  στο πρώτο ημίχρονο, σε εκείνο το διάστημα κατάφερε να σκοράρει και διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και πανηγύρισε άλλη μια τεράστια νίκη.Η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα και επιθετικά και ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ και έδειχνε να το πλησιάζει ωστόσο ο Άρης ήταν εύστοχος στην πρώτη του ευκαιρία κόντρα στην ροή του αγώνα και διαχειρίστηκε πολύ ψύχραιμα και πειθαρχημένα το προβάδισμα του και το κράτησε μέχρι το τέλος!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Παμπίκα κινήθηκε γρήγορα από αριστερά, έστειλε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο και ο Σπόλιαριτς με ένα περίτεχνο άγγιγμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια.

Αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Τσέποβιτς από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Άρης δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο και αναδείχθηκε νικητής μέσα από αυτή την… μάχη της Λεμεσού.

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς, Μάζουρεκ (53′ Παπαφώτης), Τσέποβιτς, Σάντος, Τόρες (68′ Τόρες), Ριέρα (68′ Μαίντεβατς), Μαζάν, Σωτηρίου, Πελέ (60′ Γεωργίου)

Στον πάγκο: Κεραυνός, Εβόρα, Ντάβερφελντ, Ζτραβκόφσκι,  Ρέινολντς, Ανδρέου, Αντωνίου, Ριστέφσκι,

ΑΡΗΣ (Λ.Λουκά): Βανά, Μανού (78′ Λόπες), Μπράουν (46′ Φράγκος), Σπόλιαριτς (57′ Κβάσουκ), Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Γιαγκό, Πακέ (70′ Ματθαίου), Σίλντενφελντ, Μουσούντα, Παμπίκα (78′ Σικόρσκι)

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Ανδρέου, , Ελευθερίου, Ρονκάλια,  Κορόμα. Ιωσηφίδης

ΣΚΟΡΕΡ: 31′ Σπόλιαριτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πελέ, Σάντος (3η), Ριέρα, Παπαφώτης/Μπράουν, Παμπίκα, Στεπίνσκι, Μανού

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.565

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σολωμού Δημήτρης