3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • H Ελλάς Βερόνα(2-1) έριξε σε κατάθλιψη την Γιουβέντους

H Ελλάς Βερόνα(2-1) έριξε σε κατάθλιψη την Γιουβέντους

By on 30 Οκτωβρίου, 2021 0 521 Views

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε εκτέλεσε (και) την Γιουβέντους και η Ελλάς Βερόνα έριξε στην απόλυτη κατάθλιψη την Γηραιά Κυρία που κινδυνεύει να μείνει στο -16 από την κορυφή (2-1).

Σε εφιάλτη εξελίσσεται το πρωτάθλημα για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που υπέστη 2η σερί ήττα και δείχνει να καταρρέει. Η Γιουβέντους, μετά το 1-2 από την Σασουόλο μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε και από την Ελλάς Βερόνα, με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να βάζει ακόμα γκολ στους Bianconeri. Οι τελευταίοι, αν η Νάπολι ή η Μίλαν νικήσουν την Κυριακή (31/10), θα μείνουν στο πολικό -16 απο το Νο1 της Serie A.

Ο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ στο 11’ με πλασέ στην κενή εστία και τρία λεπτά αργότερα… ζωγράφισε τον Σέζνι με curler στο παραθυράκι. Η Γιουβέντους έφτασε κοντά στο γκολ στο 44’ αλλά ο Ντιμπάλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Χωρίς τον Κιέζα, η Γιουβέντους δεν μπορούσε να δημιουργήσει πολλά πράγματα κόντρα στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και παρότι στο 80’ μείωσε με τη βολίδα, οριζόντιο και μέσα, από τον ΜακΚένι, το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Στους 15 βαθμούς έπιασε την Γιούβε η Ελλάς.