18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Εγώ προπονώ την ομάδα, εγώ επιλέγω πως παίζουμε

MΠΕΡΓΚ:Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Εγώ προπονώ την ομάδα, εγώ επιλέγω πως παίζουμε

By on 30 Οκτωβρίου, 2021 0 5024 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη τύπου του ΓΣΠ μετά την ήττα από την Ανόρθωση με 1-0:

Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, η Ανόρθωση σκόραρε και μετά αμύνθηκε περισσότερο. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες, να σκοράρουμε γκολ και να πετυχαίνουμε νίκες.

Νομίζω δεν ήμαστε στο επίπεδο που είχαμε πέρσι. Οι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί αλλά δεν θα μιλήσω για τις άλλες ομάδες αλλά για την δική μου. Δεν είμαστε καλοί όπως πρέπει.

Για τις αλλαγές, δεν έγιναν αρκετές σε σχέση με την ΠΑΕΕΚ, έμεινε ικανοποιημένος;

«Μετά την ΠΑΕΕΚ εξέφρασα την άποψη μου. Έκανα μια αλλαγή, αυτή η εμφάνιση δεν μπορούσε να αλλάξει την άποψη για την ομάδα μου μέσα σε 4 μέρες. Δεν θα αλλάξω την σκέψη μου. Η ομάδα που κέρδισε τον Απόλλωνα με 1-0 ήταν παρόμοια με την σημερινή. Μπορούμε να συζητούμε για το ποια είναι η καλύτερη εντεκάδα, εμείς αξιολογούμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.»

Για τις πολλές ήττες, η ομάδα έχασε την νοοτροπία της;

«Δεν νομίζω να χάσαμε το πνεύμα μας. Ο μεγαλύτερος λόγος είναι πως δεν είμαστε όσο καλοί ήμασταν πέρσι. Δεν ήμαστε στο επίπεδο μας. Πιστεύω πως μπορούμε να επιστρέψουμε στο περσινό επίπεδο μας. Αλλά αυτή την ώρα δεν είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίσουμε».

Ποιες είναι οι ευθύνες σας;

«Έχω πολλές ευθύνες, είναι δική μου ευθύνη. Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Εγώ προπονώ την ομάδα, εγώ επιλέγω πως παίζουμε»

Αν κερδίσει η ΑΕΚ η διαφορά πάει στο -13, αλλάζουν οι στόχοι;

«Δεν νομίζω πως πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθούμε. Θεωρητικά μπορούμε για την πρώτη θέση. Είναι πρόκληση η πρώτη θέση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για τον τίτλο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, αν βελτιωθούμε είναι πιθανό να ανακάμψουμε».