17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα αλλά μόνο νίκη στοχεύει

Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα αλλά μόνο νίκη στοχεύει

By on 31 Οκτωβρίου, 2021 0 1198 Views

Πανέτοιμος για νέα  επιτυχία και την δημιουργία ενός νέου νικηφόρου σερί είναι ο Απόλλωνας που ολοκλήρωσε χωρίς επιπλέον προβλήματα την προετοιμασία του για την δύσκολη έξοδο στο ΓΣΠ και το παιχνίδι της Κυριακής (31/10,19:00 Cytavision)με τον Ολυμπιακό και θέλει αυτή την φορά να πανηγυρίσει στο γήπεδο της πρωτεύουσας εκεί όπου έχασε από την Ομόνοια.

Ο Αλεσάμι και ο Μάρκοβιτς  είναι  εκτός αποστολής, ενώ μένει να δούμε αν θα συμπεριλάβει τον Τζουμ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Η αρχική απόφαση ήταν να προφυλαχθεί ο Καμερουνέζος αλλά τις τελευταίες μέρες ανέβασε στροφές, έβαλε ένταση στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να είναι στον πάγκο αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Όποιοι και να είναι στην αποστολή, όποιοι και να αγωνιστούν θα στοχεύουν  το διπλό και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή ή να βρεθούν σε αυτήν.

Ο Τσόρνιγκερ ετοιμάζει πλάνο ανάλογο με αυτό κόντρα στην Πάφο με μια αναγκαστική αλλαγή. Ο Αλεσάμι που ήταν βασικός δεν υπολογίζεται και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αμίν Χαμάς. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατελάρης και Ρομπέρζ και δεξιά στην άμυνα ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης.

Ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου θα κινείται στην μεσαία γραμμή έχοντας ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου. Τριάδα μπροστά του θα είναι οι Ζράντι, Κολ και Αλμπάνης και στην επίθεση οι Πίττας και Νταμπό.