5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.Ο καιρός στην Κύπρο θα αλλάξει πιο εύκολα από τη φιλοσοφία μου

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.Ο καιρός στην Κύπρο θα αλλάξει πιο εύκολα από τη φιλοσοφία μου

By on 31 Οκτωβρίου, 2021 0 5526 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο προπονητής του Απόλλωνα,  Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

”Σήμερα είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες αλλά θεωρώ πως βλέποντας τις ευκαιρίες που είχαμε ήταν δίκαιη η νίκη μας. Τιμά πάρα πολύ τον Ολυμπιακό το ότι ήρθε σήμερα να παίξει ποδόσφαιρο και τιμά το κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με έναν τετ-α-τετ που απόκρουσε ο Γιοβάνοβιτς. Από κει και πέρα ήταν δίκαιη η νίκη μας. Ειδικά στο πρώτο μέρος χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να πιέζουμε ψηλά, παίζαμε καλά στο τρανζίσιον και ήμασταν καλά οργανωμένοι. Βάλαμε αρκετή πίεση στον αντίπαλο ξέροντας ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετή ταχύτητα για να μας κτυπήσει. Ρισκάραμε λίγο όμως οι παίκτες πήραν σωστές αποφάσεις τις περισσότερες φορές του παιχνιδιού και έτσι καταφέραμε να σκοράρουμε ένα δεύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Μπορούσαμε και για περισσότερα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα, την εμφάνιση και από το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Βλέπουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα στο Τσίρειο πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύο επιθετικοί ματς Νταμπό και Γιάνγκα κατάφεραν να σκοράρουν γιατί δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις και στο παιχνίδι.  Τους άξιζε πολύ να πετύχουν ένα γκολ και γι’ αυτό με τη σειρά μου το χάρηκα πάρα πολύ”.

Για το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε σήμερα… 

”Ο λόγος που ήμασταν έτσι είναι πως και οι αντίπαλοι έπαιξαν ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκαν χώροι. Θέλουμε ακόμα χρόνο. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν χωρίς εμένα στο γήπεδο, όμως, εγώ δεν μπορώ. Ο καιρός στην Κύπρο θα αλλάξει πιο εύκολα από τη φιλοσοφία μου. Με τον τρόπο που παίζουμε χρειαζόμαστε χρόνο να το αφομοιώσουμε. Έχουμε παίκτες με τρομερά προσόντα όμως θέλουμε να βελτιωθούμε και ομαδικά. Θέλουμε να αφομοιώσουν όσο καλύτερα γίνεται το σύστημα”