7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Θα χρησιμοποιήσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να κερδίσουμε

TIMOYΡ:Θα χρησιμοποιήσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να κερδίσουμε

By on 3 Νοεμβρίου, 2021 0 1575 Views

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε αναμέτρηση, δίνει ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια (17:30), ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Φλόρα Τάλιν στην Εσθονία, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Το αρχικό σχόλιο του Τιμούρ:

“Στο πρώτο παιχνίδι νιώθαμε απογοήτευση που προηγηθήκαμε με 2-0 αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Έχουμε αύριο αυτή την ευκαιρία, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αν δούμε και τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε εδώ σε σχέση με την Κύπρο. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε”.

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια: “Είναι σημαντικό όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι απέναντι στην πρωταθλήτρια. Και εμείς δεν είμαστε μέχρι τώρα αυτοί που θέλουμε να είμαστε στο πρωτάθλημα, αλλά και σε αυτή την διοργάνωση. Ότι πετύχαμε, το πετύχαμε πρώτοι εμείς και οι άλλοι ακολούθησαν. Είναι η νίκη αλλά είναι και τα λεφτά, ένα σημαντικό ποσό”.

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Φλόρα: “Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και δυνατά σημεία. Μάθημα για εμάς ήταν ότι κερδίζαμε 2-0 και χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Πρέπει να προσέξουμε, θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Στο γήπεδο θα τρέχει πολύ γρήγορα η μπάλα σε σχέση με την Κύπρο”.

Για το αν σκέφτεται και το παιχνίδι με την Πάφο που ακολουθεί, όσον αφορά την εντεκάδα: “Δεν θα σας πω ότι δεν σκέφτομαι και το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε και τις μέρες που έχουμε μετά, δεν είναι πολλές. Ταξιδέψαμε και σχεδόν πέντε ώρες. Θα χρησιμοποιήσουμε ότι καλύτερο έχουμε αύριο για να κερδίσουμε. Δεν είναι ότι παίζουμε αύριο και τελειώνουμε. Έχει και συνέχεια. Ξεκινώντας από αύριο να κερδίσουμε. Κερδίσαμε ένα ντέρμπι, είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι στην συνέχεια”.

Για τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι: “Θα έχουμε και αλλαγές. Στο παιχνίδι πάντα θα υπάρχουν λάθη, εμείς κάναμε λάθη και μας κόστισαν, πρέπει να προσέχουμε να κάνουμε όσο πιο λίγα λάθη γίνεται. Εμείς ερχόμαστε εδώ από νίκη σε ντέρμπι, η ψυχολογία είναι στο ζενίθ και περιμένουμε να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για το αν σκέφτεται ότι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί απ’ τον όμιλο: “Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει στο τέλος. Έχουμε αύριο παιχνίδι, αν έρθει η νίκη και κάποια αποτελέσματα με τα οποία θα έχουμε ελπίδες, θα το δούμε. Αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι”.