3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι λόγοι που δεν κατέληξαν σε συμφωνία Παπασταύρου-Χριστοδούλου

Οι λόγοι που δεν κατέληξαν σε συμφωνία Παπασταύρου-Χριστοδούλου

By on 4 Νοεμβρίου, 2021 0 1182 Views

Ήταν έντονη η αίσθηση τις τελευταίες βδομάδες με βάση την λογική ψύχραιμους ότι δεν θα είχαν θετική κατάληξη οι διαβουλεύσεις μεταξύ Παπασταύρου-Τζον Χριστοδούλου.
Όσο αργούσαν οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν, ήταν φυσιολογικό να σκεφτεί κάποιος ψύχραιμα και αντικειμενικά ότι υπήρχαν σοβαρές διαφορές .
Οι έγκυρες πληροφορίες, λένε ότι η πλευρά Σταύρου Παπασταύρου, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προβεί σε συμφωνία, αν δεν διασφαλιζόταν η Ομόνοια  από κάθε άποψη και βέβαια δεν θα είχε τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα σε σχέση με τη μέχρι τώρα προσφορά του Σ.Παπασταύρου.
Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν και το σωματείο της Ομόνιοιας , να μην ήταν θετικό ώστε να αλλάξουν βασικοί όροι της συμφωνίας που έκανε το Μάϊο του 2018 με τον κ. Παπασταύρου.
Από την στιγμή λοιπόν που θεωρήθηκε ότι η πρόταση Τζον Χριστοδούλου δεν κάλυπτε τα πιο πάνω, επήλθε το αδιέξοδο.
Η επίσημη ενημέρωση από τον κ. Παπασταύρου, θα γίνει την Παρασκευή στη δημοσιογραφική του διάσκεψη όπου θα εξηγήσει γιατί είχε αποφασίσει να αποχωρήσει,γιατί ναυάγησαν οι διαβουλεύσεις για πώληση των μετοχών του και πως θα προχωρήσω από εδώ και εμπρός.