17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:H Βασιλεία εφαλτήριο για την βελτίωση της ψυχολογίας

ΟΜΟΝΟΙΑ:H Βασιλεία εφαλτήριο για την βελτίωση της ψυχολογίας

By on 4 Νοεμβρίου, 2021 0 922 Views

Η χρονική στιγμή που η Ομόνοια καλείται να αγωνιστεί στην Ευρώπη για να αντιμετωπίσει απόψε (4/11,19:45 Cytavision) τη Βασιλεία στο ΓΣΠ για τους ομίλους του Conference League ήρθε σε παράξενο «τάιμινγκ». Κι αυτό γιατί «έσκασε» χθες σαν «κεραυνός εν αιθρία η είδηση του ναυαγίου των επαφών του Τζον Χριστοδούλου με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για την αγορά των μετοχών της ομάδας. Ήταν μια απροσδόκητη εξέλιξη που «ταράζει τα νερά», αφού όλα συνηγορούσαν πως σύντομα θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη και ο Χριστοδούλου θα αναλάβει τα ηνία της διοίκησης. Τελικά ο ομογενής Κύπριος επιχειρηματίας ανακοίνωσε πως υπήρξε ναυάγιο στις διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της ομάδας και ως εκ τούτου παραμένει ως έχει η διοίκηση.
Δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα το γεγονός πως υπήρξε αυτή η είδηση εν μέσω προετοιμασίας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν που ήταν περίεργος ο αγώνας με τους Ελβετούς λόγω της απουσίας βαθμολογικού κινήτρου (χρειάζεται «θαύμα» για να προκριθεί) και της κακής πορείας στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να περνά σε 2η μοίρα, ήρθε και το άκουσμα της είδησης για το διοικητικό κομμάτι.
Ωστόσο ανεξάρτητα με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ομόνοια, οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να κάνουν τη δουλειά τους απρόσκοπτα χωρίς να επηρεάζονται, αφού μια νέα ήττα θα μεγαλώσει το βάρος της πίεσης, έστω κι αν δεν είναι παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Ειδικά από τη στιγμή που στους τελευταίους δέκα αγώνες το «τριφύλλι» μετράει μόλις δύο νίκες, συν δύο ισοπαλίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Υπάρχουν λόγοι για να μην δει ως αδιάφορο το παιχνίδι με τους Ελβετούς κι αυτοί είναι το γόητρο, τα χρήματα σε περίπτωση νίκης (500.000), αλλά και η τόνωση της ψυχολογίας ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.