8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

ΤΙΜΟΥΡ:Είμαι απογοητευμένος.Δεν κερδίσαμε δυο αγώνες από ατομικά λάθη παικτών που παίζουν τόσα χρόνια…

By on 4 Νοεμβρίου, 2021 0 2642 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα της Ανόρθωσης με την Φλόρα και το τελικό 2-2 στο Ταλίν. 

“Όταν δίνουμε έτσι εύκολα μόνοι μας την ευκαιρία να βάλουν τα γκολ μετά είναι δύσκολο. Παίζουμε στην Ευρώπη… Εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί σε δύο παιχνίδια εκεί που έπρεπε να κερδίσουμε και να καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς πάλι αυτή η αρρώστια… Αυτό το πρόβλημα που έχουμε μέχρι τώρα είναι τα ατομικά λάθη που μας στοιχίζουν. Διότι κάποιες στιγμές πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Ατομικά λάθη από ανθρώπους που τόσα χρόνια παίζουν ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αυτό μας στοίχισε. Στο τέλος μπορούσαμε και να χάσουμε. Αυτό δεν είναι αμυντική λειτουργία της ομάδας” 

“Αλλάξαμε πολλά, κάναμε διάφορα αλλά δυστυχώς αυτά τα ατομικά λάθη συνεχίζονται μέχρι που να έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια πράγματα και να δυναμώσεις την ομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα, πολύ περισσότερο από το πρώτο παιχνίδι. Ούτε η τακτική φταίει ούτε το παιχνίδι. Τα ατομικά λάθη μας στοίχισαν τους βαθμούς σήμερα” 

Για τον Σπύρο Ρισβάνη αναφέρθηκε στη διάσκεψη τύπου ο Κετσπάγια.

Είπαμε να παίξει ένα ημίχρονο ο Ρισβάνης και ένα ο Αραγίουρι. Είχε και κίτρινη. Όμως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, δεν ήταν μόνο οι αμυντικοί. Αν τρέχαμε όλοι μπροστά δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα».