2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ομάδα εξάδας ο Άρης.Άντεξε με 9 και έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ

Ομάδα εξάδας ο Άρης.Άντεξε με 9 και έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ

By on 6 Νοεμβρίου, 2021 0 16663 Views

Πλέον δεν είναι έκπληξη ο φετιμός Άρης.Είναι ομάδα εξάδας ο Άρης, και συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα! Μετά την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού νίκησε και την ΑΕΚ στο Τσίρειο με 1-0, σπάζοντάς το αήττητό της, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα!
Με τη νίκη του αυτή, ο Άρης έφτασε στους 19 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα της Λάρνακας, η οποία πλέον είναι στη δεύτερη θέση. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, ενίοτε σκληρό και το αποδεικνύουν οι τρεις κόκκινες κάρτες που υπέδειξε ο διαιτητής, Λούκας Σωτηρίου. Πρώτη η ΑΕΚ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λουΐς Γκουστάβο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 30’ κι επτά λεπτά αργότερα, ο Άρης πήρε το προβάδισμα με τον Κβάσιουκ!
Η ΑΕΚ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Εσπινόσα στο 60’, με τον Άρη να μένει με εννέα ποδοσφαιριστές μέσα σε ένα οκτάλεπτο, μετά την αποβολή των Μανού Γκαρσία (61’) και Μουσούντα (69’) -όλες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα της Λεμεσού άντεξε ωστόσο στην πίεση της ΑΕΚ, η οποία δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με τον Άρη να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη!

ΑΡΗΣ: Βανά, Λόπες, Μανού Γκαρσία, Σπόλιαριτς (64′ Φράγκος) , Στεπίνσκι (73′ Πακέ), Ντελμίρο (59′ Ρονγκάλια), Κβάσιουκ (73′ Μπράουν), Σίλντενφελντ, Μουσούντα, Μπαμπίσκα (73′ Πατσέκο), Σιμιόν.
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σοφρωνίου,  Μπράουν, Σικόρσκι, Ανδρέου, Φράγκος, Πακέ, Ελευθερίου, Ρονγκάλια, Πατσέκο, Ματθαίου, Ιωσηφίδης.
ΑΕΚ: Τούμπας, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς (79′ Ολατούντζι), Ροσάλες, Τάντι (69′ Εγγλέζου), Λουΐς Γκουστάβο, Μάμας (62′ Ναούμ), Ακοράν (46′ Άμπραχαμ), Εσπινόσα, Τρισκόφσκι, Νταρμπισάιαρ (46′ Ρόμο).
Στον πάγκο: Λεάλ, Άμπραχαμ, Ρόμο, Φαράζ, Γκονζάλεθ, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ναούμ, Μακρής, Γκιούρτσο, Τιάγκο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντελμίρο, Λόπες / Μάμας, Μιλίτσεβιτς, Ρόμο.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μανού Γκαρσία (2η κίτρινη), Μουσούντα (2η κίτρινη) / Λουΐς Γκουστάβο (2η κίτρινη)
ΘΕΑΤΕΣ: 1221 εισιτήρια.
ΣΚΟΡΕΡ: 37′ Κβάσιουκ.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής : Τσαγγάρης Μάριος