17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανεβασμένη η Ομόνοια πέρασε από το Δασάκι με Λοίζου και Παπουλή

Ανεβασμένη η Ομόνοια πέρασε από το Δασάκι με Λοίζου και Παπουλή

By on 7 Νοεμβρίου, 2021 0 718 Views

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, η Ομόνοια νίκησε με 2-0 τον Εθνικό στο Δασάκι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί στα πρώτα 60 λεπτά, βρήκαν πολλές ευκαιρίες και με δράστες τους Λοΐζου (46΄) και Παπουλή (54΄) πήραν το ζητούμενο. Η Ομόνοια σημείωσε και τρίτο γκολ στο 85’  με τον Λέζιακς, όμως μετά από πέντε λεπτά και έλεγχο του VAR, δεν μέτρησε…

Μετά από αυτή την νίκη η Ομόνοια ανέβηκε στους 10 βαθμούς ενώ ο Εθνικός έμεινε στους 2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να έχουν τις ευκαιρίες τους με το «καλημέρα», αφού Ηλία και Φλοριάν από την μια και Τζιωνής-Λοϊζου από την άλλη έχασαν ευκαιρίες μέχρι το πρώτο 15λεπτο. Στο 18΄ο Τζιωνής έπιασε ξανά ένα μακρινό σουτ με την μπάλα όμως να φεύγει λίγο έξω, ενώ ίδια κατάληξη είχε σουτ του ιδίου παίκτη 2 λεπτά μετά. Στο 38ο λεπτό ο Παπουλής από κοντά ανάγκασε τον Μπογκατίνοφ σε μεγάλη απόκρουση, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τσέποβιτς σημάδεψε τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 40ο λεπτό ο Παπουλής μπροστά από τον Μπογκατίνοφ έστειλε την μπάλα έξω, χάνοντας άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για τους πρασίνους.  Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο 43ο λεπτό έκανε νέο σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Η Ομόνοια δεν σταμάτησε και έχασε νέα ευκαιρία με το σουτ του Λοϊζου να πηγαίνει έξω στο 43ο λεπτό.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Τζιωνής έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έδωσε στον Λοϊζου που από κοντά έκανε το 0-1!

Στο 52ο λεπτό ο Παναγή έκανε τεράστιο λάθος, ο Φλοριάν από κοντά με κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω σπαταλώντας μια σπουδαία ευκαιρία.

Στο 55ο λεπτό ο Τσέποβιτς έκανε την σέντρα με τον Παπουλή από κοντά να κάνει το 0-2! Στο 68ο λεπτό ο Παναγή έκανε μεγάλη απόκρουση σε δύσκολο σουτ του Αμπντουλάγιεφ.

Στο 85΄ο Λέζιακς από κοντά έκανε το 0-3 για την Ομόνοια με προβολή από κοντά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR. Στο τέλος ο Εθνικός είχε ένα δοκάρι με τον Ασούμπρε .

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (90′  Γκόρουπετς), Άδωνη, Ταράσοφς, Πηλέας (66′  Ιωάννου), Περατικός, Κ. Ηλία (77′  Ντόλεζαλ), Ασούμπρε, Ελουντού (46′  Κουμής), Μ. Ηλία, Φλοριάν (66′  Αμπντουλάγιεφ)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καρασάουκς, Μωυσέως, Χαλ,  Σαββίδης

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Παναγή, Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοΐζου, Παπουλής, Τσέποβιτς

Στον πάγκο: Χοράτσκα, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Χαραλάμπους, Ζαχαρίου, Ατιεμγουέν, Ντούρις, Κακουλλής

ΣΚΟΡΕΡ: Λοΐζου (46′), Παπουλής (54′)

ΓΗΠΕΔΟ: Δασάκι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ταράσοφς, Άδωνη, Ιωάννου / Ντίσκερουντ

ΘΕΑΤΕΣ: 1.300

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Pizarro Comez Valentin

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος