9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Ευχαριστημένος με τους παίκτες.Ώρα για ξεκούραση

TIMOYΡ:Ευχαριστημένος με τους παίκτες.Ώρα για ξεκούραση

By on 7 Νοεμβρίου, 2021 0 1514 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στην διάσκεψη τύπου μετά το 1-0 επί της Πάφος FC…

Το αρχικό του σχόλιο… “Συγχαρητήρια στους παίκτες. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα που είχαμε θα έλεγα ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Δυο νίκες απέναντι σε Ομόνοια και Πάφο. Δεν είναι εύκολο να πάρεις δύο νίκες με αυτές της ομάδες.Είμαι χαρούμενος που δεν δεχτήκαμε γκολ, όταν δεν δεχόμαστε γκολ, κερδίζουμε. Τα έδωσαν όλα τα παιδιά. Πήραμε το τρίποντο που μας ανεβάζει στην βαθμολογία. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μας υπολογίζοντας τι είχαμε περάσει αυτή την βδομάδα. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, δεν είναι οι Κυπριακές ομάδες να παίζουν Ευρώπη και στην Κύπρο. Εμείς θέλουμε να συμμετέχουμε στην Ευρώπη αλλά και να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα. Δεύτερη σερί νίκη, ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Θα πάρουν 2 μέρες ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε τον Ολυμπιακό πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι.”

Για τον Λόρια; “Δεν ήταν μαζί μας όλη την εβδομάδα, δεν είχε κάνει προπονήσεις, ήταν άρρωστη η μικρή. Αποφασίσαμε να βάλουμε τον Τζουρ. Πήγε καλά ο Τζουρ. Εχουμε δυο άξιους τερματοφύλακες”.

Για τον Νινούα; ” Στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό δεν μπορείς να περιμένεις 12-13 ματς να παίζεις για να πάρεις ευκαιρία.Έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και ευκειρίςς. Και 10 λεπτά να παίξεις πρέπει να δείξεις. Έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής αλλά δεν είμαστε όμως ευχαριστημένοι, ούτε και αυτός είναι ευχαριστημένος”.