5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Τέλειωσε με ήττα 2-1 στη Σλοβενία η Εθνική μας

By on 14 Νοεμβρίου, 2021 0 1544 Views

Mε ήττα ολοκλήρωσε η Κύπρος τη διαδικασία της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 2-1 από τη Σλοβενία εκτός έδρας.
Και τα τρία γκολ του αγώνα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο Ζάγιτς στο 47΄ σκόραρε με κοντινό πλασέ, ενώ στο 84’  ο Τσέριν βρήκε δίχτυα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κακουλλής στο 89’  με εξαιρετικό σουτ.
Μια νίκη, δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες είναι ο απολογισμός της εθνικής μας ομάδας, η οποία απέφυγε την τελευταία θέση, λόγω διαφοράς των γκολ. Κύπρος (-17) και Μάλτα (-21) ολοκλήρωσαν με πέντε βαθμούς στον όμιλο…
Η γενική εικόνα είναι κακή, αφού η Εθνική μας δεν μπόρεσε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα με εξαίρεση τσ παιχνίδια του περασμένου Μάρτη .


ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Μπιγιόλ, Τσέριν, Ίλιτσιτς, Κάρνιτσνικ, Κούρτιτς, Μάλκοβετς (90′ + 4 Τσέλαρ), Σπόραρ, Στογιάνοβιτς, Βέρμπιτς (31′ Λόβριτς), Ζάγιτς (84′  Στούλατς).
Στον πάγκο:  Μπέλετς, Τσέλαρ, Κάριτς, Κούτερ, Ρογκέλι, Τιίγιανιτς, Βέκιτς, Βρχόβετς. 

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Αντωνιάδης, Λαΐφης, Ανδρέου, Αβραάμ (90′ +2 Σπόλιαριτς), Κάστανος, Αρτυματάς, Δημητρίου, Παπουλής (81′  Κακουλλής), Πιέρος, Τζιωνής (74′  Εφραίμ).
Στον πάγκο: Τούμπας, Δημητρίου, Καρώ, Ψάλτης, Μάμας, K. Σωτηρίου, Ηλία. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούρτιτς, Στογιάνοβιτς / Ανδρέου, Αρτυματάς, Κάστανος

ΣΚΟΡΕΡ: 47′ Ζάγιτς

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Διαιτητής του αγώνα ο Ρώσος Σεργκέι Ιβανόφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομάν Ουσάτσιεφ και Βαλερί Νταντσιένκο, με τέταρτο τον Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ. Στο VAR ο Βιτάλι Μέσκοφ με βοηθό τον Ιγκόρ Ντεμέσκο.