7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο ΓΣΠ για τη νίκη η Ανόρθωση με όλα τα ατού της (18:00 Cytavision)

Στο ΓΣΠ για τη νίκη η Ανόρθωση με όλα τα ατού της (18:00 Cytavision)

By on 20 Νοεμβρίου, 2021 0 1053 Views

Έχοντας τα πιο σημαντικά «όπλα» στη διάθεσή του, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει προετοιμάσει την Aνόρθωση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς πλην του Μπουσουλάτζιτς και του Νινούα, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.
Ο στόχος δεν είναι άλλος πλην από τη νίκη, που θα είναι και η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, όμως εφόσον συμβεί αυτό θα «σπάσει» αρνητική παράδοση που κρατάει σχεδόν 13 μήνες.Το πιο,ουσιαστικό όμως είναι ότι θα της δώσει δυναμική για τη συνέχεια και θα πάει στα επόμενα παιχνίδια με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση με στόχο να πλησιάσει την κορυφή.
Πιο συγκεκριμένα, να πετύχει δύο σερί νίκες εκτός έδρας για το πρωτάθλημα (σ.σ. σημείωσε δύο σερί νίκες εκτός έδρας άλλες δύο φορές, όμως η μία ήταν για το κύπελλο) έχει από τις 28 Οκτωβρίου πέρσι. Τότε, η βαρωσιώτικη ομάδα νικούσε με 1-0 τον Εθνικό στο Δασάκι, προερχόμενη από το εμφατικό «διπλό» επί της Νέας Σαλαμίνας με 4-1. Αυτό θα προσπαθήσει να πράξει σήμερα στο ΓΣΠ(20/11, 18:00 Cytavision)
Στην 11άδα, πιθανότατα επανέρχεται ο Λόρια για να πάρει την θέση του Τζουρ. Η αμυντική 4άδα δεν αλλάζει, και αναμένεται να την απαρτίζουν οι Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνης και Κορέια.Οι  Χουσμπάουερ και Αρτυματάς θα κινούνται στη μεσαία γραμμή με τον Λάζαρο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Δεξιά θα βρεθεί ένας εκ των Καλτσά ή Ντέλετιτς, αριστερά ο Ουάρντα και ο Κατσαράβα στην κορυφή. Βέβαια, της δικές τους πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Πόποβιτς και Λάφερτι.