5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Δείξαμε ποιότητα στα γκολ και στις φάσεις των πέναλτι

MΠΕΡΓΚ:Δείξαμε ποιότητα στα γκολ και στις φάσεις των πέναλτι

By on 21 Νοεμβρίου, 2021 0 429 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την επικράτηση επί του Άρη με 3-0.

-Αρχικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, πήρε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε μετά από την διακοπή. Δείξαμε ποιότητα στα γκολ και στις φάσεις των πέναλτι. Ήταν καθαρά και τα δυο πέναλτι που πήραμε. Παλέψαμε για αυτή τη νίκη, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και νοοτροπία. Είμαστε χαρούμενοι”.

-Πόσο σημαντικό είναι ότι είναι η δεύτερη νίκη και δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ παθητικό; “Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Το κάναμε πολλές φορές στο παρελθόν και το κάναμε και τώρα. Αν θέλεις να ανταγωνιστείς για τις πρώτες θέσεις, πρέπει να τα κάνεις αυτά. Τώρα δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς και οι παίκτες άρχισαν να συνηθίζουν την αγωνιστική φιλοσοφία και το τι ζητάμε. Πιστεύω έχουμε καλή φόρμα. Έχουμε καλό συναγωνισμό για τις θέσεις στην ομάδα. Η νοοτροπία των παικτών είναι τοπ”.

-Ένα σχόλιο για τα επόμενα δυο παιχνίδια με Καραμπάχ και ΑΠΟΕΛ: “Βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι με την Καραμπάχ. Μετά από αυτό θα παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ, που θα είναι ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια αυτά. Τώρα η προσοχή είναι στην Καραμπάχ”.