28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Tριάρα η Ομόνοια και ανεβαίνει.Βαρύ το σκορ για τον Άρη που είχε 11 τελικές(δύο πέναλτι για τους νικητές)

Tριάρα η Ομόνοια και ανεβαίνει.Βαρύ το σκορ για τον Άρη που είχε 11 τελικές(δύο πέναλτι για τους νικητές)

By on 21 Νοεμβρίου, 2021 0 391 Views

Πραγματοποιώντας μία κυνική εμφάνιση, όπου κυνήγησε την ουσία και όχι την καλή εμφάνιση, η Oμόνοια  πήρε το ζητούμενο που ήταν να «κολλήσει δεύτερη σερί νίκη μετά από την επικράτησή της στο Δασάκι την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Μπεργκ νίκησε με 3-0 τον Άρη στο ΓΣΠ, πάτησε 6άδα και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής και πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ  την ερχόμενη αγωνιστική. Ο Τσέποβιτς άνοιξε το χορό των τερμάτων στο 28′ από την άσπρη βούλα, ο Λανγκ στο 45+2′ έγραψε το 2-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Λέζιακς και απόκρουση του Βανά,με τον Ντούρις να σκοράρει στο 90+8′ από τα 11 βήματα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» σέχθηκε βαριά ήττα που αδικεί την εικόνα της στο γήπεδο, Μπορεί να μην είχε βαθμολογικό όφελος, όμως για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είχε τις ευκαιρίες του να μειώσει στο σκορ αλλά και να προηγηθεί πριν δεχθεί το 1-0. (11 τελικές έναντι 5 της Ομόνοιας, δοκάρι ακυρωμένο γκολ για χιλιαστά οφσάιντ)Παραμένει στους 19 βαθμούς και στην 3η θέση η ομάδα του Λιάσου Λουκά

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ): Ουζόχο, Λέζιακς, Σέχου, Γιούστε (22′ Λανγκ), Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μιξ, Τζιωνής (66′ Ζαχαρίου), Λοΐζου (80′ Ντούρις), Παπουλής (80′ Κίκο), Τσέποβιτς (46′ Κακουλής)
Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ατιεμβέν

ΑΡΗΣ (Λ. Λουκά): Βανά, Σπόλιαριτς (70′ Σικόρσκι), Στεπίνσκι, Καζού (46′ Ντελμίρο), Φράγκου, Γιαγκό, Κβάσιουκ (46′ Πακέ), Σίλντενφελντ, Ρονκάλια (61′ Μπράουν), Μπαμπίκα, Σιμιόν (61′ Ραντούτ)
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Λόπες, Ανδρέου, Ελευθερίου, Πατσέκο, Ματθαίου, Ιωσηφίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπουλής, Γκόμεθ

ΘΕΑΤΕΣ: 5.000 (περίπου)
ΣΚΟΡΕΡ: 28′ Τσέποβιτς πεν, 45+2′ Λανγκ
Στο όριο: Μπασιρού, Τζιωνής, Τσέποβιτς / Ν. Λόπες, Στεπίνσκο, Μπαμπίκα
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR:Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης