4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ:Νίκη στο ντέρμπι θα της δώσει άλλο αέρα

By on 22 Νοεμβρίου, 2021 0 974 Views

Είναι η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που η AEK θα κληθεί να αντιδράσει μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς καλείται να πράξει στο αποψινό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» (22/11,20:00 Primetel).
Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες κι αν τα καταφέρει, τότε το όφελός της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα αυξήσει τη διαφορά από την ομάδα της Λευκωσίας στο +10 και θα είναι σε στενή επαφή με την κορυφή έστω και αν ο Απόλλωνας κερδίσει την ΠΑΕΕΚ. Πέραν από το ΑΠΟΕΛ θα αφήσει αρκετά πίσω και την Ανόρθωση και την ΑΕΛ που είχαν νέες απώλειες οπότε είναι πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα τςη Λάρνακας

Νωρίς πάντως δεν είναι πλέον, οπόταν θα έχει μεγάλη σημασία να πετύχει κάτι τέτοιο, αφού θα αφήσει πολύ πίσω βασικούς της αντίπαλους.
Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λουΐς Γκουστάβο και τον τραυματία Γιώργο Ναούμ. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου στη μεσαία γραμμή.
Πολύ πιθανόν να είναι ο Άμπραχαμ, έχοντας στο πλευρό του τον Μάμα. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Τούμπας, με τους Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιά ο Ροσάλες κι αριστερά ο Γκαρσία.
Στα άκρα της επίθεσης επικρατέστεροι είναι οι Εσπινόσα και Ακοράν, με τον Γκιούρτσο να διεκδικεί επίσης τη μία θέση. Δεδομένη η παρουσία των Τρισκόφσκι και Νταρμπισάιαρ στην επιθετική γραμμή. Καταγράφουμε και το σενάριο να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή ο Εσπινόζα, καθώς και την πιθανότητα έκπληξης απ’ τον Καταλά…