28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Oι διαρροές θα τελειώσουν κι αν δεν γίνει με τον έναν τρόπο, θα γίνει με τον άλλο

Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Oι διαρροές θα τελειώσουν κι αν δεν γίνει με τον έναν τρόπο, θα γίνει με τον άλλο

By on 23 Νοεμβρίου, 2021 0 1286 Views

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στην φόρα», ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το αγωνιστικό αυτή την εβδομάδα βρήκε την ομάδα να μην αποδίδει. Στο Α’ ημίχρονο η Ανόρθωση δεν ήταν απλώς καλύτερη, αλλά πολύ καλύτερη. Αυτό που έγινε συνέβη σε πολλά παιχνίδια που μας πληγώνει. Ο επιθετικός απολογισμός της ομάδας δεν είναι αμελητέος, πετυχαίνουμε αρκετά τέρματα και δημιουργούμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Στην άμυνα όμως συμβαίνει το αντίθετο. Δεχόμαστε πολύ περισσότερα γκολ από τις ευκαιρίες που μας δημιουργεί ο αντίπαλος. Αυτό μας στοιχίζει. Πλην του αγώνα με τη Δόξα, στα υπόλοιπα δεν άξιζε να χάσουμε. Πέντε ήττες σε εννιά αγώνες είναι κάτι που δεν μας ικανοποιεί. Η εντύπωση που προκαλεί η ομάδα στους οπαδούς της, προβληματίζει. Θεωρούμε όμως ότι οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ, έχουν την ποιότητα και την προσωπικότητα να την οδηγήσουν εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κερδίζοντας μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία. Όμως προέχει το παιχνίδι με την Γάνδη, που μπορεί να μας φέρει πολλαπλά οφέλη, και ψυχολογικά. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα μας και να συνεχίσουν να την πιστεύουν».

Για τον τραυματισμό του Αρτυματά: «Αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να δούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Για αυτό και θα εκτίσει την ποινή του με την ΠΑΕΕΚ. Έχει και ένα πρόβλημα ο Αντωνιάδης, που δεν θα παίξει με την Γάνδη, πιθανόν ούτε με τον Απόλλωνα. Θα δούμε πότε θα μπορέσει να επιστρέψει».

Για Λάφερτι και Κατσαράβα: «Αρχικά να αναφέρω πως δεν γίνεται ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια να είναι συνεχώς αντικείμενο συζήτησης, γιατί κάποιος που είναι εντός των αποδυτηρίων το διαρρέει. Είναι κάτι που πρέπει να τελειώσει κι αν δεν γίνει με τον έναν τρόπο, θα γίνει με τον άλλο. Όσον αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές, είναι σε επαφές με την διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Για αγωνιστικούς λόγους, όπως μας μετέφερε και η τεχνική ηγεσία, μετά τον Ιανουάριο δεν υπολογίζονται. Οι παίκτες προπονούνται κανονικά. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση και για τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να συνεχίσουν και αυτοί κάπου αλλού την καριέρα τους».

Για αποχωρήσεις και προσθήκες: «Δεν θέλαμε να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο. Είναι ένα ζήτημα το οποίο τρέχει. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τον προγραμματισμό, όμως καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ώστε να τοποθετηθούμε δημόσια. Θα γίνουν προσθήκες, αναλόγως με τις ανάγκες που έχει οι ομάδα μας».

Για την διαιτησία με τον Ολυμπιακό: «Τα παράπονα επικεντρώνονται στην φάση με τον Σάλι. Είδαμε έναν διαιτητή, που αποφάσισε να βγάλει κάρτα, αλλά μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν ο παίκτης που είχε κίτρινη, την έβαλε πίσω. Αυτό από μόνο του φέρνει την προκατάληψη. Θα καταγγέλλουμε διαιτησίες όταν χρειάζεται».