8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Δεν θα παίξουμε χαλαρά

ΜΠΕΡΓΚ:Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Δεν θα παίξουμε χαλαρά

By on 24 Νοεμβρίου, 2021 0 1698 Views

O Χένινγκ Μπεργκ μίλησε σε διάσκεψη τύπου στο “Τofiq Bahramov”για τον αυριανό αγώνα της Ομόνοιας μ ετην Καραμπάχ

“Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.”

Αποτελεί κίνητρο για σας η ήττα με 1-4 στον πρώτο αγώνα;

“Δεν μας δίνει, δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο, είμαστε η Ομόνοια με αρκετό κόσμο, είμαστε ομάδα με πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο με την Καραμπάχ κάναμε ένα από τα καλύτερα μας ημίχρονα στην Ευρώπη. Είναι διαφορετικό παιχνίδι αύριο. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Παίζει καλό ποδόσφαιρο η Καραμπάχ. Αν είμαστε όμως κοντά στο καλό μας επίπεδο μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα.”

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, επηρεάζει την προετοιμασία σας γι’ αύριο;

“Η προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα αλλά δεν πρόκειται να πάμε χαλαρά. Ο αγώνας με τον Εθνικό έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καλά. Όπως με την Βασιλεία είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε και ένα πέναλτι που έπρεπε να μας δοθεί. Η Καραμπάχ έχει ποιότητα, μια ομάδα που έχει την μεγαλύτερη ποιότητα που έχουμε συναντήσει.”

Για τον Μπασιρού;

“Θα δούμε για τον Μπασιρού, δεν θα είναι έτοιμος γι’ αυριο. Θα δούμε αν θα είναι καλά την Δευτέρα. Άρχισε να προπονείται”.

Tους ποδοσφαιριστές  εκπροσώπησε ο Νικόλας Παναγιώτου που είπε τα ακόλουθα:
«Αύριο έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και λίγο καιρό. Πιστεύω είμαι έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη σημασία που έχει το παιχνίδι για τον ίδιο, αφού συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει ως βασικός: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν τεράστια σημασία για μένα, είναι πολύ σημαντικά, τα ονειρευόμουν από μικρός και θα δώσω τα πάντα για να είμαι έτοιμος στον αυριανό αγώνα».