5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Γάνδη(Χρυσοστόμου για την 11αδα)

ΤΙΜΟΥΡ:Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Γάνδη(Χρυσοστόμου για την 11αδα)

By on 24 Νοεμβρίου, 2021 0 858 Views

Σε εξέλιξη η δημοσιογραφική διάσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αγώνα της Ανόρθωσης με την Γάνδη. 

“Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Έχει δείξει ότι είναι η πιο ποιοτική ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει” 

Στην διάσκεψη τους παίκτες εκπροσωπεί ο νεαρός Αντρέας Χρυσοστόμου που μάλλον θα είναι στην 11αδα: “Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο στον όμιλο. Αύριο θα δείξουμε αυτά που μας έδειξε ο προπονητής και θα παλέψουμε για το παιχνίδι” 

Ερωτήσεις στον Κετσπάγια: 

Για τον ορισμό τετραμελούς επιτροπής από τον Πρόεδρο η οποία θα έχει συνάντηση με τον προπονητή: “Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάμε με τους Πρόεδρους και τα μέλη. Δεν είναι τίποτα καινούργιο. Είναι κοντά και είναι καλό. Είναι νέοι άνθρωποι και έχουν όραμα. Έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι τίποτα καινούργιο. Η διοίκηση είναι πάντοτε εκεί. Συζητάμε για να βελτιώσουμε την ομάδα” 

Για το οικονομικό κίνητρο: “Αν λέγαμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά θα ήταν ψέμα. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ποσά. Ήδη έχουμε πάρει αρκετά” 

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην εντεκάδα: «Σχεδόν όλοι έχουν παίξει. Δεν έχουμε κάτι καινούργιο να δείξουμε. Μας δίνει την ευκαιρία το παιχνίδι για να παίζουν κι άλλοι. Δυστυχώς περιμέναμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την αρχή, ίσως δεν εκτιμήσαμε σωστά αυτά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτά τα προβλήματα δυστυχώς έχουμε και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είμαστε εκεί για να βελτιώσουμε την κατάσταση για να πάει μπροστά η ομάδα».

“Δυστυχώς περιμέναμε διαφορετικά αποτελέσματα. Ίσως δεν εκτιμήσαμε σωστά κάποια πράγματα. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε κατάσαση για να ανέβει η ομάδα”

“Αβραάμ, Αρτυματάς και Αντωνιάδης θα απουσιάζουν. Ελπίζω να είναι έτοιμοι με τον Απόλλωνα”