5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιβάλλεται να δώσει μάχη για το καλύτερο. Με αλλαγές στην 11αδα η Ανόρθωση κόντρα στην Γάνδη(10:00 Cytavision)

Επιβάλλεται να δώσει μάχη για το καλύτερο. Με αλλαγές στην 11αδα η Ανόρθωση κόντρα στην Γάνδη(10:00 Cytavision)

By on 25 Νοεμβρίου, 2021 0 1026 Views

Το παιχνίδι με την Γάνδη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League στο ΓΣΠ απόψε στις 10:00 (Cytavision Sports 3) δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Ανόρθωση  κόντρα στην ποιο ποιοτική ομάδα του ομίλου αλλά η «Κυρία» επιβάλλεται να το παλέψει.

Είναι η ευκαιρία με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να διασκεδαστούν σε κάποιο βαθμό οι εντυπώσεις από την ήττα από τον Ολυμπιακό, να ηρεμήσει η ομάδα ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Είναι βέβαια και το οικονομικό κίνητρο αλλά η αλήθεια είναι ότι στο γήπεδο οι παίκτες το πρώτο που θα έχουν στο μυαλό τους είναι ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα είναι και μια καλή ευκαιρία για μερικούς να δείξουν ότι μπορούν να υπολογίζονται στο πρωτάθλημα αλλά και σε κάποιους βασικούς να πείσουν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Ασφαλώς η Ανόρθωση δεν είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά το πιο σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστεί στον αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι απουσίες είναι γνωστές και αφορούν τους Μάριο Αντωνιάδη, Κωστάκη Αρτυματά, Νίκα Κατσαράβα, Ανδρέα Αβραάμ και Νίκα Νίνουα. Επέστρεψε στην αποστολή ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.(O Λάφερτι είναι ήδη εκτός πλάνων)

Ο Κετσπάγια έχοντας στο μυαλό του και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά και τις απουσίες θα κάνει αρκετές αλλαγές στην 11αδα με τους Ιωάννου, Χρυσοστόμου να αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μπουσουλάζιτς ενώ Χριστοφή , Ρουσιάς και  Ντέλετιτς  θα πάρουν χρόνο είτε στην αρχή είτε ως αλλαγή.