3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σημαντικές επιστροφές στο ΑΠΟΕΛ …Πίστη πως θα καλυφθεί το κενό του Σόουζα

Σημαντικές επιστροφές στο ΑΠΟΕΛ …Πίστη πως θα καλυφθεί το κενό του Σόουζα

By on 25 Νοεμβρίου, 2021 0 5710 Views

Η απουσία του Σόουζα και οι τραυματισμοί παικτών του κέντρου  προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία στο ΑΠΟΕΛ ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν και υπάρχει αισιοδοξία ότι στο ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια εκτός από γεμάτη κερκίδα οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν και γεμάτη μεσαία γραμμή!

Μετά τη διαφαινόμενη ετοιμότητα του Μάριους Λουντέμο, το ΑΠΟΕΛ θα έχει και τον Νταουσβίλι και ενδεχομένως τον Ντανίλο, στην αποστολή του ντέρμπι. Μαζί με αυτούς και ο Γιάννης Σατσιάς, δίνουν λύσεις στον Σωφρόνη, ώστε να αναπληρώσει τον τιμωρημένο Λούκας Σόουζα. Προσθέτουμε και τον Ντογκαλά ο οποίος επιστρέφει και είναι την διάθεση του προπονητή ως μια πολύ καλή επιλογή στα πλάγια της επίθεσης

Παρόλο ότι το απρόοπτο πάντα παραμονεύει και εν όψει του ότι έχει ακόμα μέρες για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία, εντούτοις οι προβλέψεις για τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, είναι θετικές.

Ακόμα και στον πάγκο να συμπεριληφθούν οι Νταουσβίλι και Ντανίλο, δίνουν στήριγμα στον προπονητή και γενικότερα γεμίζουν την ομάδα οι επιστροφές τους, εν όψει του ντέρμπι αλλά και της συνέχειας.

Το ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται από σοβαρές απουσίες και αυτή η θετική εξέλιξη, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά για να γίνει καλύτερο εν όψει της καθοριστικής συνέχειας.

Αναφορικά με τον Μάγκλιτσα, επίσης είναι θετικές οι προβλέψεις. Φτάνει ο Κροάτης να ξεπεράσει όποιες δικές του αμφιβολίες και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή.