18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Γκόμεθ είχε έμπνευση!Γκολάρα απο το κέντρο και η Ομόνοια 2-2 με 10 παίκτες

O Γκόμεθ είχε έμπνευση!Γκολάρα απο το κέντρο και η Ομόνοια 2-2 με 10 παίκτες

By on 25 Νοεμβρίου, 2021 0 530 Views

Η Ομόνοια κατάφερε να αποχωρήσει από το Μπακού με κέρδος, βαθμολογικό και οικονομικό, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την Καραμπάχ στο «Tofiq Bahramov»! Οι ψυχωμένοι «πράσινοι», μολονότι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κίκο στο 65’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν να αποδράσουν με τον ένα βαθμό από το Αζερμπαϊτζάν, χάρη σε ένα απίθανο γκολ του Γιόρντι Γκόμεθ στο 90’, ο οποίος από τη μεσαία γραμμή… κρέμασε τον Μαγκομεντάλιεφ, με ένα τέρμα παρόμοιο με αυτό που είχε πετύχει πέρυσι κόντρα στην Αϊντχόφεν!
Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, που προηγήθηκε στο 43’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούρις. Φάνηκε άτυχη στα δύο γκολ που δέχθηκε, το πρώτο από αυτογκόλ του Ψάλτη στο 49’ και το δεύτερο με το σουτ του Αντράντε να κοντράρει στον Γκόμεθ και να αλλάζει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Ο τελευταίος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα φοβερό γκολ, έδωσε τον ένα βαθμό στην Ομόνοια αν και έπαιξε με αρκετές αλλαγές και χωρίς πολλούς 11αδάτους ενόψει ΑΠΟΕΛ !

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Μαγκομεντάλιεφ, Μετνβέντεφ, Μεδίνα, Χουσεΐνοφ, Μπαϊράμοφ, Γκαράγιεφ, Αντράντε, Όζομπιτς, Κάντι, Ζουμπίρ, Γουαντζί (Σεϊντάεφ).
Στον πάγκο: Μπαλάγιεφ, Ρμαζάνοφ, Μαμάντοφ, Αλμέιδα, Μουσταφάντζε, Ιμπραχίμλι, Γκουρμπάνλι, Αλίγεφ, Βέσοβιτς, Τζαφαργκουλίγιεφ, Σεϊντάεφ, Γκουλίγιεφ. 
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Παναγιώτου, Λανγκ, Κίκο, Ψάλτης, Ασημένος (63′ Ντίσκερουντ), Χαραλάμπους (63′ Γκόμεθ), Μποτεάκ (46′ Λοΐζου), Ζαχαρίου (79′ Χούμποτσαν), Κακουλλής, Ντούρις. (69′ Λέζιακς).
Στον πάγκο: Χοράτσα, Σέχου, Ατιέμγουεν, Παπουλής, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Λέζιακς, Τζιωνής, Ντίσκερουντ, Τσέποβιτς, Λοΐζου, Ευαγγέλου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάντι /  Ντούρις, Ντίσκερουντ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κίκο (2η κίτρινη)
ΣΚΟΡΕΡ: Ψάλτης (49′ αυτ.). 88′ Αντράντε / Ντούρις (43′ πέν.), 90′ Γκόμεθ.
ΘΕΑΤΕΣ: 15 χιλιάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Morten Krogh (DEN)
ΒΟΗΘΟΙ: Niels Hoeg (DEN) , Steffen Beck Bramsen (DEN)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Jørgen Burchardt (DEN)