18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα έχει ψυχή, είναι πολύ καλή και έχει μέλλον

TIMOYΡ:Είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα έχει ψυχή, είναι πολύ καλή και έχει μέλλον

By on 26 Νοεμβρίου, 2021 0 546 Views

Όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Γάνδη

-Αρχικά: “Καταρχήν εύχομαι να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή ο φίλος μας Ανορθωσιάτης… Έπαθε καρδιακή ανακοπή και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Όλες μας οι ευχές στον ίδιο και στην οικογένειά του. Ελπίζω σύντομα να επανέλθει υγιής και να συνεχίσει τη ζωή του. Αφιερώνω τη νίκη στο φίλο μας τον Πραστίτη τον Ανορθωσιάτη που έχει δώσει όλη τη ζωή του για την ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά”.

«Είναι μεγάλη νίκη για το κυπριακό ποδόσφαιρο και για την Ανόρθωση. Εκεί που ήταν ξεκάθαρα όλα, τώρα η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, δείξαμε καρδιά και πάθος. Το γκολ που πετύχαμε είναι φανταστικό. Η μέρα ολοκληρώθηκε με πάρα πολύ όμορφο τρόπο. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τον Απόλλωνα. Αν παρουσιαστούμε έτσι, θα πάρουμε το παιχνίδι. Εμείς πάντα πιστεύαμε στην ομάδα. Δεν περάσαμε τυχαία στους ομίλους. Τελικά αυτά που πιστεύαμε φάνηκαν»

“Πράγματι είναι μια ιστορική νίκη και για την Ανόρθωση και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, με μια ομάδα που ήταν η καλύτερη σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα και οι τρεις ομάδες διεκδικούμε τη δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια στους παίκτες, μετά το άσχημο αποτέλεσμα έδειξαν ότι έχουν καρδιά, πάθος και θέληση να κερδίσουν το παιχνίδι. Είχαμε όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνεις τέτοια μεγάλη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Αν παίζουμε με αυτό τον τρόπο έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας”. 

-Η Ανόρθωση έβγαλε αντίδραση. Θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα ότι η Ανόρθωση είναι μια πολύ καλή ομάδα; “Πιστέψαμε ότι μπορούμε μέσα στην έδρα μας. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ελπίδα στην τελευταία αγωνιστική. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πολλοί δεν πίστεψαν ότι και σήμερα μπορούσαμε αλλά εμείς πιστέψαμε. Είχαμε φοβερή πειθαρχία και πλάνο. Όλοι οι παίκτες έδωσαν πολύ μεγάλες μάχες και βάλαμε ένα φανταστικό γκολ”.

-Τι μεταφέρατε στους παίκτες για να κάνουν το καλύτερο τακτικά παιχνίδι τους; “Εγώ δεν ασχολούμαι με media, τηλεοράσεις, ράδια αλλά άκουσα κάποια σχόλια από τους δικούς μας ανθρώπους… Αυτό είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα έχει ψυχή, είναι πολύ καλή και έχει μέλλον. Μετά από το παιχνίδι που χάσαμε, αν ήταν άλλη ομάδα μπορούσε να καταρρεύσει. Εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Εμείς πιστεύουμε από την αρχή στην ομάδα και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε”.

ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ: “Έχουμε μια ευκαιρία αν κερδίσουμε να προκριθούμε. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά αμυντικά και δείξαμε με μια πολύ καλή ομάδα ότι μπορούμε. Θα τα δώσουμε όλα στο Βελιγράδι για να περάσουμε”.