3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άχαρο 1-1 για ΑΠΟΕΛ-Πάφο.Σε ένα μέτριο αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν κράτησαν το προβάδισμα τους

Άχαρο 1-1 για ΑΠΟΕΛ-Πάφο.Σε ένα μέτριο αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν κράτησαν το προβάδισμα τους

By on 5 Δεκεμβρίου, 2021 0 643 Views

Πλησίασε, αλλά δεν τα κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έμεινε στο 1-1 με την Πάφο στο ΓΣΠ για τη 12η αγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να τους παίρνουν την μπουκιά από το στόμα στο φινάλε!

Ο Ντάγκλας Αουρέλιο, που μπήκε αλλαγή στο 83′, με σουτ εκτός περιοχής στο 88′ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Σκουφέτ, ισοφαρίζοντας το γκολ-πέναλτι (για χέρι Μιχαήλ) με το οποίο ο Νατέλ είχε δώσει προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ δέκα λεπτά νωρίτερα. Τεράστια η ευθύνη του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε ένα εύκολο γκολ.

Με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, η ομάδα της Λευκωσίας πήγε στους 15 βαθμούς κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση ισόβαθμη με Πάφο και Ολυμπιακό, όμως η διαφορά του από την κορυφή είναι πλέον στους 12 βαθμούς (με αγώνα λιγότερο από την ΑΕΚ) και τη Δευτέρα πιθανότατα να πάει στους 13 , αν ο Απόλλωνας κερδίσει τον Εθνικό

Σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα με λίγες φάσεις ,το ΑΠΟΕΛ παρά τις απουσίες του ήταν γενικά καλύτερο χωρίς να είναι καλή η απόδοση του ενώ η Πάφος για άλλο ένα αγώνα εκτός έδρας ήταν μέτρια και υποτονική  στην επίθεση .Χωρίς να απειλήσει την εστία του ΑΠΟΕΛ πέτυχε το γκολ σε μια φάση όπου η άμυνα του ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Αουρέλιο με ένα χλιαρό συρτό σουτ ξεγέλασε τον Σκουφέτ που έπεσε με καθυστέρηση και ισοφάρισε. Ούτε ντο ΑΠΟΕΛ φυσικά είχε μεγάλες ευκαιρίες όμως προσπαθούσε και είχε προϋποθέσεις ωστόσο δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Το γκολ του ήρθε από πέναλτι σε χέρι του Μιχαήλ και μετά από έλεγχο από το VAR εκτελέστηκε από τον Νατέλ. Η Πάφος ζήτησε πέναλτι μετά το 1-1 ωστόσο ελέγχθηκε και δεν υπήρξε παράβαση

ΑΠΟΕΛ:(Σ.Αυγουστή): Σκουφέτ, Καρώ, Σάβιτς, Βινίσιους, Λουντέμο, Σατσιάς (82′  Νταουσβίλι), Ντιαβαρά, (60′ Θεοδώρου), Σαμπάλα, Εφραίμ, (60′ Ντε Βινσέντι), Νατέλ, Ντογκαλά (83′  Ντανίλο)
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Μάγκλιτσα, Κατσαντώνης, Γαβριήλ, Γουίλερ

ΠΑΦΟΣ FC (Ντ. Μίλανιτς): Άντος, Κβίντα, Μπάριτς, Μιχαήλ (83′  Αουρέλιο), Πάγιτς, Πάνιτς (73′  Ντράγκομιρ), Πάντσεον, Βαλακάρι, Σεμέδο, Κοβάσεβιτς, (46′ Φουρ) Ζάιρο (83′  Αμπντουσαλάμοφ)
Στον πάγκο:
 Ρούντκο, Πέτρου, Παλάσιος, Χότσκο, Μπεριγκό, Λέιτε, Μπαμπαγιάν

ΣΚΟΡΕΡ:78΄Νατέλ(πέναλτι)87΄Αουρέλιο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάβιτς (3η) ,Λουντέμο, Πάνιτς, Μπάριτς, Ζάιρο

ΘΕΑΤΕΣ: 
5.000 περίπου
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας