6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Να παίξουμε για τον κόσμο που είναι εδώ και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο

ΤΙΜΟΥΡ:Να παίξουμε για τον κόσμο που είναι εδώ και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο

By on 8 Δεκεμβρίου, 2021 0 1450 Views

Δείτε όλα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια, στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα απέναντι στην Παρτιζάν.

Η αρχική τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια:

Το να είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και να διεκδικούμε την πρόκριση είναι για εμάς μεγάλη επιτυχία. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που μας κέρδισε στην έδρα μας. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας.

Για το πως βλέπει το παιχνίδι μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ: «Είναι πολύ καλή ευκαιρία μετά το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε. Αυτή η ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας να αλλάξουμε τα πράγματα, είναι κίνητρο για τους παίκτες, αυτό το κίνητρο και το πάθος περιμένουμε να το δούμε. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, να παίξουμε για τον κόσμο που είναι εδώ και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο».

Αν η Ανόρθωση φοβάται περισσότερο τον κακό της εαυτό ή περισσότερο τον αντίπαλο: Όπως είπα και πριν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες. Ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι ο κόσμος δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ότι θα είμαστε εδώ και να παίζουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Για το ότι η Παρτιζάν έχασε μόνο από την Γάνδη στην έδρα της: Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μέχρι το τέλος. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν σκεφτόμαστε αυτό που έγινε πριν τρεις ημέρες, σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει αύριο.

Για το που θα «χτυπήσει» την Παρτιζάν: Ξέρουμε και τα αδύνατα, και τα δυνατά σημεία. Όταν παίξαμε όμως από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και σήμερα, έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Εμείς πρέπει να παίξουμε για την ομάδα και τον κόσμο που μας ακολούθησε. Είναι ευχάριστο για εμάς που θα έχουμε τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».

Για το πώς σκοπεύει να “χτυπήσει” την Παρτίαν στο αυριανό παιχνίδι: “Ξέρουμε και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Άλλαξαν κάποια πράγματα από τότε. Για παράδειγμα απουσιάζουν κάποιοι ποδοσφαριστές, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι διαφορετική η αγωνιστική παρουσία της. Είμαστε πιο διαβασμένοι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε. Το γεγονός ότι πρέπει να κερδίσουμε δεν σημαίνει ότι θα τρέχουμε μπροστά για να πετύχουμε κάποιο τέρμα”.

Για το ότι και το 2008 διεκδίκησε την πρόκριση απ’ τον όμιλο, με τον ΠΑΟ: “Το 2008 ήταν διαφορετικά τα πράγματα, είχαν γίνει κάποια πράγματα τότε στην ομάδα. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοια. Προβλήματα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να διεκδικούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, μακάρι να το πετύχουμε αύριο”.

Μίλος Ντέλετιτς

«Μας περιμένει ένας μεγάλος αγώνας. Η Παρτιζάν έχει αποδείξει ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Το χρωστάμε στους φιλάθλους μας λόγω και των αποτελεσμάτων που είχαμε στο πρωτάθλημα»

Για το πόσο εύκολο είναι να αλλάξουν τα δεδομένα οι παίκτες μετά τα τελευταία αποτελέσματα: «Δεν είναι εύκολο. Πρόκειται όμως για ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο μπορείς να τα αλλάξεις όλα».

Για το ότι επέστρεψε στην χώρα του και ότι θα παίξει κόντρα σε ομάδα της χώρας του: «Είναι ωραία η αίσθηση ότι θα παίξω στη χώρα μου και το ότι επέστρεψα μετά από έξι χρόνια».

Για το πως θα νιώσει εάν σκοράρει: «Θα ήταν ωραίο συναίσθημα. Σημασία έχει όμως το ομαδικό αποτέλεσμα».