5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος σε πορεία εξάδας…Κέρδισε την ΑΕΛ και την καθήλωσε χαμηλά

Η Πάφος σε πορεία εξάδας…Κέρδισε την ΑΕΛ και την καθήλωσε χαμηλά

By on 10 Δεκεμβρίου, 2021 0 4181 Views

Ένα γκολ του Όνι Βαλακάρι στα αρχικά στάδια του αγώνα, ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Πάφο το τρίποντο (1-0)στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Φτωχό από πλευράς θεάματος το παιχνίδια στην Πάφο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την ουσία και του φιλοξενούμενους να δέχονται ακόμη μία ήττα στον ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο.H Π[αφος ανέβηκε στην 4η θέση και στους 18 βαθμούς. Η ομάδα της Λεμεσού, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη, έμεινε στους 12 βαθμούς και στην 9η θέση.

Α΄ Ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Βλακάρι μετά την ασίστ του Ζαϊρό, πλάσαρε ιδανικά τον Βοζίνια και άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα μέχρι και τέλος του ημιχρόνου καταγράφηκαν ακόμα δύο φάσεις για την Πάφο. Στο 14′ ο Βαλακάρι είδε το σουτ του να κοντράρει και να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Σεμέδο αφού άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να κτυπά στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Β’ Ημίχρονο

Για την ΑΕΛ ήταν η πρώτη καλή ενέργεια στο Β΄ ημίχρονο. Ο Τσάβες που πέρασε σαν αλλαγή στο 46΄είδε το σουτ του να φεύγει λίγο έξω στο 54΄.

Στην συνέχεια η Πάφος κρατούσε άνετα το υπέρ της αποτέλεσμα αφού η ΑΕΛ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί απειλητική.

Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα η ΑΕΛ βρήκε δύο καλές φάσεις, πρώτα με τα απευθείας φάουλ του Μάζουρεκ, και έπειτα με το σουτ του Αντρέου να αποκρούεται από τον Ρούκτο.

Οι εντεκάδες:

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Κβίντα, Σεμέδο, Ζάιρο (71΄ Ν.Αουρέλιο), Ζ. Αουρέλιο, Βαλακάρι (71΄ Λέιτε), Φουρ (62΄ Αμπντουσαλάμοφ), Ντράγκομιρ (90΄ Πάνιτς), Μπάιριτς, Πάντσεον, Πάγιτς

Στον πάγκο: Πέτρου, Αντός, Παλάσιος, Χότσκο, Κοβάσεβιτς, Μπαπαγιάν, Φυλακτού

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς, Άντονι (78΄ Ανδρέου), Νταβόρ (46΄ Παπαφώτης), Μάζουρεκ, Τσέποβιτς, Σάντος, Αντωνίου (63΄Ντάβερφελντ), Ριστέφσκι, Μαϊντεβατς (46΄ Τσάβες)

Στον πάγκο: Κεραυνός, Έβορα, Φραντζής, Ρέινολτς,, Αβραάμ, Σωτηρίου, Νικολεττίδης

Σκόρερ: Βαλακάρι 5′,

Κίτρινες: Φούρ, Αουρέλιο / Αντωνίου, Μαίντεβατς, Μάζουρεκ

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης