3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Τη νέα χρονιά στόχος είναι να πετύχουμε περισσότερα.Τώρα θα συγκεντωθούμε στο πρωτάθλημα και κύπελλο

ΜΠΕΡΓΚ:Τη νέα χρονιά στόχος είναι να πετύχουμε περισσότερα.Τώρα θα συγκεντωθούμε στο πρωτάθλημα και κύπελλο

By on 10 Δεκεμβρίου, 2021 0 4013 Views

Μιλώντας στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Καϊράτ, ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε…

“Μας έλειψε η περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό τρίτο. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλό ρυθμό, καλή κίνηση με την μπάλα αλλά μας έλειπε κάτι στο τελικό τρίτο και αυτό είναι που πρέπει να βελτιώσουμε ενόψει της συνέχειας.

Στην φετινή διοργάνωση οι αντίπαλοι μας ήταν πιο κοντά στα δικά μας μέτρα σε σχέση με την περσινή. Δεν ήμασταν στα καλύτερα μας στο ξεκίνημα του ομίλου. Αν ήμασταν από την αρχή στα καλύτερα μας επίπεδα και αν μπορούσαμε στο τέλος να χρησιμοποιήσουμε την ομάδα που θα ήταν η καλύτερη δυνατή ίσως να παίρναμε ακόμα περισσότερα. Ήταν μια διδακτική περίοδος για την ομάδα. Είχαμε καλές παρουσίες στον όμιλο, με την Βασιλεία, με την Καραμπάχ εκτός. Τη νέα χρονιά στόχος είναι να πετύχουμε περισσότερα.

Είναι θετικό το ότι οι οπαδοί ευχαρίστησαν την ομάδα. Γνωρίζουμε ότι όλοι θέλουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, είναι λογικό αφού πέρσι ήμασταν πρωταθλητές. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, σε καλή πορεία και ευχόμαστε να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε”. 

“Ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Ήμασταν οκ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Αν κάνουμε ένα απολογισμό νομίζω πως είχαμε καλές εμφανίσεις. Αν ήμασταν από το ξεκίνημα καλοί θα μπορούσαμε να περάσουμε η νέα χρονιά στόχος είναι να πετύχουμε περισσότερα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Είχαμε πολλές αλλαγές και σε άλλα παιχνίδια και τα πήγαν καλά. Νιώθουν και οι ίδιοι καλά, ότι είναι μέρος της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που μπορούν να παίξουν πολλοί παίκτες σε καλό επίπεδο. Το επόμενο βήμα είναι να κερδίζουμε ματς όπως την Βασιλεία εντός ή την Καϊράτ εντός και εκτός.Τώρα θα συγκεντωθούμε στο πρωτάθλημα και κύπελλο