6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Της έλειψε το γκολ,αλλά την έσωσε ο Ουζόχο!Η Ομόνοια έμεινε στο 0-0 με την Καϊράτ

Της έλειψε το γκολ,αλλά την έσωσε ο Ουζόχο!Η Ομόνοια έμεινε στο 0-0 με την Καϊράτ

By on 10 Δεκεμβρίου, 2021 0 3381 Views

Δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη την πορεία της στους ομίλους του Conference League η Ομόνοια, καθώς έμεινε στο 0-0 στο ΓΣΠ με την Καϊράτ.Έβαλε στο ταμείο της άλλες 166 χιλιάδες ,πήρ εένα βαθμό ωστόσο δεν πανηγύρισε νίκη στον όμιλο.Συνολικά στον όμιλο από τις 4 ισοπαλίες θα βάλει στο ταμείο της 664 χιλιάσες ευρώ.

Είχε της ευκαιρίες της η Ομόνοια, είχε και η φιλοξενούμενη ομάδα την μεγάλη ευκαιρία όταν απέκρουσε πέναλτι ο Ουζόχο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ξεκίνησε πιο δυνατά η ομάδα της Λευκωσίας έχοντας την κατοχή της μπάλας και την σπουδαία ευκαιρία στο 26’ με τον Μποτεάκ, όταν με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε τη μπάλα μόλις έξω.

Δεν ήταν και το πιο θεαματικό παιγνίδι με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν τις πολλές ευκαιρίες, όμως στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η Καϊράτ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε τη μεγάλη ευκαιρία.

Ήταν η εκτέλεση πέναλτι από τον Ζοάο Πάουλο, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμά του από τον Λέζιακς, όμως ο Ουζόχο έπεσε σωστά και έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα στο 0-0.

Στην επανάληψη η Καϊράτ μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι και στο 56’ ο Ουζόχο έβγαλε σε κόρνερ το δυνατό σου του Ζοάο Πάουλο.

Όσο περνούσε η ώρα η Ομόνοια κέρδιζε με τη σειρά της μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε κάποιες φάσεις, όχι όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά ζήτησε ένα πέναλτι αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με το παιγνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Ουζόχο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Λανγκ, Λέσγιακς (57′ Χούμποτσαν), Ζαχαρίου (64′ Λοΐζου), Χαραλάμπους (77′ Ντίσκερουντ), Μπασιρού (58′ Γκόμεθ), Μποτεάκ (58′ Ατιέμγουεν), Κακουλλής, Ντούρις.

Καϊράτ (Γκουρμπάν Μπερντίεφ): Ποκατίλοφ, Αλίπ, Ντούγκαλιτς, Μπαγνιάκ, Κέλερ, Αμπίκεν (73′ Καντέ), Μικάνοβιτς, Γκοράλσκι, Ζοάο Πάολο, Κόσοβιτς, Σουσενάτσιεφ.

Κίτρινες: – / Μικάνοβιτς, Γκοράλσκι, Ντούγκαλιτς, Ποκατίλοφ, Αμπίκε, Μπανιάκ, Κέλερ