19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Μας αφήνει μια μικρή πικρία…Η εικόνα του αγώνα ήταν κοντά στην ισοπαλία

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Μας αφήνει μια μικρή πικρία…Η εικόνα του αγώνα ήταν κοντά στην ισοπαλία

By on 12 Δεκεμβρίου, 2021 0 523 Views

Ο Γιώργος Πετράκης, μετά και την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 1-1, παραχώρησε διάσκεψη Τύπου.

Αναλυτικά:

“Έγινε πολύ ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνα όλοι το ευχαριστήθηκαν κάτω από θετικό πλαίσιο. Οι δύο ομάδες απέδωσαν σπουδαία. Κάναμε ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην ποιότητα του ΑΠΟΕΛ κρατήσαμε μακριά από την εστία μας το ΑΠΟΕΛ εκτός από μερικές περιπτώσεις. Το αποτέλεσμα σαν γενική εικόνα ήταν κοντά στην ισοπαλία. Μας αφήνει μια μικρή πίκρα που ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε σπουδαίους παίκτες μπορούμε να δούμε στα ίσα κάθε αντίπαλο. Κοιτάμε το επόμενο στόχο που είναι το ματς με την ΑΕΛ.

Στόχος είναι να αναγεννηθεί ο Ολυμπιακός. Θέλουμε σταθερότητα. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να είμαστε στο γκρουπ όπου θα διεκδικήσουμε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Είναι μόνο κάποια ημίχρονα που δεν αποδώσαμε. Έχω τρομερή πίστη στους παίκτες μου. Μπορεί να περνάμε άσχημες στιγμές κάποτε. Αν κρίνουμε πως θέλουμε κάπου μεταγραφή ναι θα το πράξουμε σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή απλά για να την κάνουμε..

Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι τρομερό. Είναι φανταστικό πρωτάθλημα όποια πρόβλεψη και να γίνει είναι δύσκολη. Στο φινάλε του πρώτου γύρου θέλουμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα.”

Για το πρώτο γκολ του Μάντζη και την ασίστ του Ευτυχίδη… “Είναι σημαντικό και έχω τρομερή πίστη σε όλους τους παίκτες. Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι ιδιαίτερη η θέση του επιθετικού. Είναι κάποτε κάποιες περίοδοι που περνάνε και αυτοί. Είμαστε χαρούμενοι που ο Βασίλης σκόραρε και ο Φίλιππος ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Στηρίζουμε όλα τα παιδιά”.