18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

H ΠΑΕΕΚ σταμάτησε τον Άρη στο Τσίρειο(1-1)

By on 17 Δεκεμβρίου, 2021 0 830 Views

Δεν κατάφερε να κερδίσει την ΠΑΕΕΚ ο Άρης, μένοντας στο 1-1 και έχασε την ευκαιρία να ανέβει, έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Καλύτερος ήταν σε γενικές γραμμές στο πρώτο μέρος ο Άρης. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να πιέσει την ΠΑΕΕΚ για το γκολ.

Στο 10ο λεπτό, η «ελαφρά ταξιαρχία» έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπαμπίκα ο οποίος πέρασε και τον Πρόσεκ, έκανε το σουτ αλλά ο Κούρος έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Στο 24’ ο Άρης είχε ακόμα μία καλή στιγμή, αλλά το μακρινό σουτ του Φράγκου έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρόσεκ. Η υπεροχή του συνεχίστηκε και στην συνέχεια, αλλά χωρίς να χάνεις φάσεις.

Η μοναδική αξιόλογη φάση πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήταν στο 42’ όταν ο Μπαμπίκα έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πρόσεκ έδιωξε σε κόρνερ.

 Παρόμοια εικόνα στην επανάληψη, με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας και την ΠΑΕΕΚ να παραμένει και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 57ο λεπτό. Ήταν μία αντεπίθεση με τον Καπαρτή, ο οποίος πήρε την μακρινή μπαλιά και με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Βάνα Άλβες που έκανε λάθος υπολογισμό.

Μετά το γκολ ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Λιάσο Λουκά να κάνει αλλαγές, ωστόσο δεν κατάφερνε να διασπάσει την άμυνα της ΠΑΕΕΚ. Σε μία ανύποπτη φάση κατάφερε να βρει το γκολ στο 78’.

Έγινε μία μπαλιά στην περιοχή, ο Έσελικ στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι, έστρωσε την μπάλα στον Σικόρσκι, όπου με πλασέ έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΡΗΣ Βάνα Άλβες, Νούνο Λόπες, Μανού, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Φράγκος, Γιαγκό, Πακέτ, Σίντεφελντ, Μπαμπίκα

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ραντούτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Κβάσουκ, Ελευθερίου, Μουσούντα, Ρονκάλια, Πατσέκο, Ματθαίου, Ιωσηφίδης, Σιμιόν

ΠΑΕΕΚ: Πρόσεκ, Έσελινγκ, Ντίας, Δημητρίου, Νάντο, Αριστοτέλους, Κωμοδίκης, Καπαρτής, Κούρος, Φραγκέσκου, Νεοφύτου.

Στον πάγκο: Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Μασέντο, Σουμαόρο, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Μπάμπιτς, Νεοφύτου, Γιάνσεν, Τίμερμανς.