2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ:Μας περιμένει πολλή δουλειά στο ματς με την Πάφο

KATAΛΑ:Μας περιμένει πολλή δουλειά στο ματς με την Πάφο

By on 18 Δεκεμβρίου, 2021 0 2682 Views

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του προπονητή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Πάφο στην ΑΡΕΝΑ. 

“Ανυπομονούμε για το ματς. Έχουμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο και πρέπει να δώσουμε το 100%”

“Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με την κατάσταση του Άνχελ Γκαρθία. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας κόντρα στον Ολυμπιακό”

“Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα στην άμυνα και πολύ επικίνδυνη στην επίθεση. Γι΄αυτό θα είναι κλειδί για μας η αμυντική μας λειτουργία” 

Για τον αντικαταστάτη του Μάμα: “Έχουμε καλό ρόστερ. Είμαι σίγουρος ότι αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα μας βοηθήσει” 

“Θέλουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας. Θα επιδιώξουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πρέπει να προσπαθούμε κάθε βδομάδα” 

“Είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε το τρίποντο. Θα είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα για όλους να είμαστε στην κορυφή αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη” 

“Μας περιμένει πολλή δουλειά στο ματς με την Πάφο. Δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει στα άλλα ματς. Βλέπω μόνο την δική μας ομάδα” 

“Δεν ανησυχώ για τον Ιβάν γιατί ξέρω ότι θα σκοράρει. Βλέπω κάθε μέρα πως δουλεύει και είναι απίστευτος επαγγελματίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ για να βοηθά την ομάδα” 

Για την μεταγραφική: “Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μας. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι κρίμα γιατί με μερικούς δεν είμαι τόσο δίκαιος και αξίζουν να παίζουν περισσότερο.” 

“Αξίζουμε να είμαστε σε αυτή την θέση γιατί έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να σπρώξουμε περισσότερο τους εαυτούς μας για κάτι περισσότερο. Θα είναι δύσκολο γιατί και οι άλλες ομάδες είναι εδώ” 

“Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε πρώτοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί σε όλα” 

“Απίστευτο το συναίσθημα με την παρουσία του κόσμου. Το ίδιο θέλουμε και την Δευτέρα. Θέλουμε την βοήθεια του”

“Ο Βαλακάρι και ο Σεμέδο σκοράρουν. Ο Κβίντα είναι πολύ καλός. Είναι πολύ καλοί ως σύνολο. Περιμένω ένα ισορροπημένο ματς” 

“Ένα γεμάτο ΑΡΕΝΑ δίνει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και το είδαμε σε άλλα ματς”