5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξέσπασε η ΑΕΛ με άνετη τριάρα.Τα γκολ ο Α.Ανδρέου στο ντεμπούτο του και ο Τσέποβιτς

Ξέσπασε η ΑΕΛ με άνετη τριάρα.Τα γκολ ο Α.Ανδρέου στο ντεμπούτο του και ο Τσέποβιτς

By on 19 Δεκεμβρίου, 2021 0 1105 Views

Μετά από δύο ολόκληρους μήνες η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες και έδειξε ικανή να υλοποιήσει τον ρεαλιστικό στόχο για την ώρα της πρώτης 6άδας. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στο Τσίρειο μετά από μια πειστική εμφάνιση η οποία χωρίστηκε σε δύο μέρη.
Σε ένα πολύ καλό και παραγωγικό πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο η ομάδα προηγήθηκε 3-0 και σε ένα δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο διαχειρίστηκε σχεδόν άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα.
Ο Άγγελος Ανδρέου στο ντεμπούτο του στην αρχική 11άδα πέτυχε και το πρώτο του γκολ ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ αλλά με την παρέμβαση του VAR άλλαξε η αρχική απόφαση του α’ βοηθού Μιχάλη Σωτηρίου και το γκολ μέτρησε κανονικά.
Το 2-0 ήρθε από τον Τσέποβιτς που σκόραρε μετά από τρεις μήνες. Στο 22’ με προβολή μετά από σέντρα του Μαζάν έκανε το 2-0, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σάντος.

AEΛ (Σ.Παντελίδης): Βοζίνια, Τεσέιρα, Νταβόρ, Τσέποβιτς (84′ Τσάβες) Σάντος, Παπαφώτης (84′ Μάζουρεκ), Μαζάν, Ριστέφσκι, Πελέ (57′ Έουλερ), Ριέρα (75′ Ρέινολντς), Ανδρέου (57′ Τόρες)
Στον πάγκο: Κεραυνός, Ντάβερφελντ, Γεωργίου, Μάζουρεκ,  Αντωνίου, Αβραάμ, Σωτηρίου, Μαϊντεβατς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ.Πετράκης): Μολ, Φώτη (66′ Νάνι), Σαμπίνια, Μουκτάρης (32′ Γκουστάβο), Σάλι (46′ Μάντζης), Κα (66′ Πεχλιβάνης), Γουίλσον, Μανρίκε (76′ Χριστοδούλου), Σαρφό, Κονφέ, Ντιανέ.
Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Μποβέδα, Μιχαήλ,  Ευτυχίδης, Πηλαβάς, Καραγιάννης

ΣΚΟΡΕΡ: 10′ Ανδρέου, 22′ Τσέποβιτς, 45+1 Τσέποβιτς (π.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νταβόρ (3η), Ρίερα (3η), Έουλερ/Σάλι, Μανρίκε, Σαμπίνια
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος