6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ: Δώσαμε δύο γκολ στον αντίπαλο και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που φτιάξαμε

MΠΕΡΓΚ: Δώσαμε δύο γκολ στον αντίπαλο και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που φτιάξαμε

By on 19 Δεκεμβρίου, 2021 0 2268 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο και την ήττα της Ομόνοιας με 2-1.

“Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα για μας. Το ότι έχουμε δεχτεί αυτά τα δύο γκολ δεν είναι φυσιολογικό. Όπως δεν είναι φυσιολογικό το ότι δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που κάναμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ παιχνίδι που να κυριαρχεί τόσο πολύ μία ομάδα και στο τέλος να χάσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Είμαστε όλοι άνθρωποι…

Δώσαμε δύο γκολ στον αντίπαλο και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που φτιάξαμε. Έπρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που φτιάξαμε, κάποιες ήταν πολύ μεγάλες” 

Για τις μεταγραφές: “Δεν αλλάζουμε το μυαλό μας μετά από ένα αποτέλεσμα. Είναι αποτέλεσμα πλάνου και σκέψης. Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια και όλες τις προπονήσεις. Μέσα από αυτά αντανακλούν τις αποφάσεις” 

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν: “Είμαστε συνηθισμένοι. Θα δουλέψουμε νόρμαλ και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Σήμερα τα πήγαμε πόλύ καλά. Η Δόξα σήμερα δεν είχε ευκαιρίες πέραν από τα γκολ. Νομίζω ότι κάναμε αρκετά πράγματα καλά σήμερα αλλά πρέπει να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε”