2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ: Υπάρχουν και άλλοι που θα πρέπει να κοιτάξουν τους εαυτούς τους.Στο β΄ημίχρονο πάιξαμε μόνο 19΄

ΜΠΕΡΓΚ: Υπάρχουν και άλλοι που θα πρέπει να κοιτάξουν τους εαυτούς τους.Στο β΄ημίχρονο πάιξαμε μόνο 19΄

By on 21 Δεκεμβρίου, 2021 0 2020 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις απο την σελίδα της Ομόνοιας:

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε για το εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Αναφέρθηκε στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού και την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία. Μίλησε για το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με τη Δόξα και τόνισε την αναγκαιότητα ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

Κόουτς, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς σύντομα έχουμε νέο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το παιχνίδι της Τετάρτης;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πάντα μία ανταγωνιστική ομάδα, αλλά αγωνιζόμαστε εντός έδρας, ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

Η ΑΕΛ πρόσφατα άλλαξε τον προπονητή της. Πιστεύετε ότι το παιχνίδι θα είναι παρόμοιο με το προηγούμενο;

«Θα δούμε. Αγωνίστηκαν με διαφορετικό τρόπο όταν τους αντιμετωπίσαμε την τελευταία φορά σε σχέση με άλλους μεταξύ μας αγώνες. Είμαι σίγουρος πώς πάνω-κάτω θα παρουσιαστούν όπως σε παλαιότερες αναμετρήσεις απέναντι μας. Όμως, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας. Οι παίκτες που αγωνίζονται είναι οι ίδιοι όπως προηγουμένως, οπότε δεν θα αλλάξουν πολλά».

Το αποτέλεσμα με τη Δόξα έβαλε περισσότερη πίεση στην ομάδα γιατί πλέον βρισκόμαστε 12 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Πιστεύετε ότι το γεγονός αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι;

«Είμαστε απογοητευμένοι με αποτέλεσμα απέναντι στη Δόξα. Συνέβησαν πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβούν. Είναι πολύ παράξενο πώς δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, με τόσες πολλές φάσεις που φτιάξαμε και τόσο λίγες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Υπό κανονικές συνθήκες θα κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι σχετικά καλά. Είναι και πολλά πράγματα που δεν κάναμε τόσο καλά για να σκοράρουμε. Δεν χρειαζόταν να δεχθούμε τα τέρματα που δεχθήκαμε. Την ίδια ώρα, όμως, θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο καθαρός χρόνος ήταν 19 λεπτά από τα 45, αφού δεν παιζόταν παιχνίδι. Όταν αντιμετωπίζουμε καταστάσεις σαν αυτές δεν βοηθά. Και δεν είναι έτσι που θα έπρεπε να είναι. Κοιτάμε πρώτα τους εαυτούς μας. Χωρίς αμφιβολία μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα, αλλά υπάρχουν και άλλοι που θα πρέπει να κοιτάξουν τους εαυτούς τους».

Όπως είπατε είχαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι και ο αντίπαλος είχε μόνο ένα σουτ στον αγώνα και σκόραρε δύο φορές. Τι μπορούμε να κρατήσουμε και τι να βελτιώσουμε από αυτό το παιχνίδι;

«Πρέπει να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρέπει να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι. Πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη, γιατί κάναμε πολλά καλά παιχνίδια στη φετινή σεζόν και πρέπει να επανέλθουμε σε αυτό. Στον αγώνα απέναντι στη Δόξα, φυσιολογικά θα κερδίζαμε, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό».

Πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος μας να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές την Τετάρτη; Κυρίως μετά το τελευταίο αποτέλεσμα…

«Οι φίλαθλοι μας είναι εξαιρετικοί. Βοηθούν και στηρίζουν πάρα πολύ την ομάδα. Θέλουν η ομάδα να είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι. Και εμείς θέλουμε το ίδιο και οι παίκτες θέλουν η ομάδα να είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι. Προσπαθούν σκληρά και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα δείξουμε τη διάθεση, την αφοσίωση και τη νοοτροπία, έτσι ώστε ο κόσμος να δει πραγματικά ότι νοιαζόμαστε».