7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Έγιναν πολλά που ήταν πολύ δύσκολο για μας να ελέγξουμε

MΠΕΡΓΚ:Έγιναν πολλά που ήταν πολύ δύσκολο για μας να ελέγξουμε

By on 26 Δεκεμβρίου, 2021 0 2102 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με το ΑΠΟΕΛ… 

Αρχικό σχόλιο: “Νομίζω ότι όσοι είδαν αυτό το παιχνίδι έχουν τις δικές τους σκέψεις και ξέρουν τι έγινε. Έγιναν πολλά πράγματα σ΄αυτό το παιχνίδι που το έκαναν πολύ δύσκολο για μας να ελέγξουμε. Νομίζω στο δεύτερο μέρος παίχτηκαν 15 λεπτά καθαρός αγωνιστικός χρόνος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη και είναι λυπηρό για το κυπριακό ποδόσφαιρο να διεξάγονται παιχνίδια που να υπάρχει 15 λεπτά αγωνιστικός χρόνος. Αν είναι αυτό που θέλουμε τότε αυτό που προκαλεί έκπληξη” 

Ερωτήσεις:

Πέρυσι καλύφθηκε μία διαφορά οκτώ βαθμών και φέτος υπάρχει μία διαφορά 9 βαθμών από την κορυφή. Φέτος είναι 12 οι ομάδες. Το σχόλιο του… 

“Έχουμε να παίξουμε 20 παιχνίδια ακόμα. Ευχαριστώ. Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ομόνοια. Πόσο δύσκολο ήταν που πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα και που πρόπερσι τερματίσαμε στην 1η θέση. Ξέρουμε… Θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα” 

Πέραν από τον χρόνο των καθυστερήσεων έχετε κάποιο άλλο παράπονο; 

“Έχω πολλά παράπονα αλλά δεν μπορώ να τα πω. Προτιμώ να προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου και ελπίζω οι άλλοι την δική τους. Αυτό το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει ό,τι και να πω. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι” 

Για τα νεύρα των παικτών: 

Δεν νομίζω ότι είχαμε νεύρα. Η εμφάνιση μας στο πρώτο μέρος ήταν τοπ και θα μπορούσε το σκορ να ήταν 4-1 για μας. Παίξαμε πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, πολλοί συνδυασμοί και πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ κοντά στην περιοχή. Μετά έγιναν πράγματα στο παιχνίδι που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε”